Taneli Ollilan futisleiri

Kuka?

Taneli Ollila

Aloitin jalkapalloharrastuksen Ajax Sarkkirannassa 7-vuotiaana. D ja C-juniorivuodet pelasin Tervareissa ja ORPa:ssa, Kaj Pahlman turnausken OLS:n mukana. B-junioreihin siirryin OLS:aan ja viimeisenä vuonna olin joukkueen paras pistemies (vaikka olin kevätkauden loukkaantunut). Tällä hetkellä olen OLS edustuksen (2. divisioona) sopimuspelaaja.

Ala- ja yläasteen kävin Kempeleen Kirkonkylän yhtenäiskoulussa. 9. luokalla minut valittiin Valtakunnalliseen Yläkouluakatemiaan Rovaniemelle (5 leiriviikkoa). Tällä hetkellä käyn kastellin urheilulukiota.

Olen ollut piiri- aluejoukkueiden mukana leirit ja turnaukset. Suoritan nyt 1. tason valmennuskurssia ja saan todistuksen siitä, kun tämä lukuvuosi loppuu. Minulla on myös yleisurheilutaustaa henkilökohtaisen valmentajan kautta ja olen fysiikkaharjoittelun erikoismies :).

Mitä?

Taneli Ollila talent-leiri 2018

- Leirit ovat suunnattu 10-vuotiaista ylöspäin. Painopisteet: Psyykkinen, fyysinen, tekninen.

Teemat ovat:

• 1. viikko, potkutekniikka/haltuunotot, innostuneisuus, kehonhallinta,
  • 2. viikko, 1vs1 pelaaminen, itseluottamus, nopeus/ketteryys

-Harjoitukset koostuvat kyseisen viikon teemaan liittyvistä yleisistä harjoitteista. Opetan uusia teknisiä ja fyysisiä taitoja ja harjoituksien ilmapiirin pyrin luomaan viikon psyykkisen teeman mukaisesti.

-Ryhmät koostuisivat kahden ikäluokan pelaajista ja määrä olisi noin. 10-16 pelaajaa/ryhmä. Voin myös pitää tytöille oman ryhmän mikäli ryhmä muodostuu.

Milloin?

4-15.6.2018 seuraavasti:

ma 4.6 klo 10-14 välisenä aikana 1h 15min, kellonaika tarkentuu ilmoittautuneiden määrän varmistuttua.Paikkana Sarkkirannan tekonurmi tai monttu

to 7.6 klo 10-14 välisenä aikana 1h 15min, kellonaika tarkentuu ilmoittautuneiden määrän varmistuttua.Paikkana Sarkkirannan tekonurmi tai monttu

ti 12.6 klo 10-14 välisenä aikana 1h 15min, kellonaika tarkentuu ilmoittautuneiden määrän varmistuttua.Paikkana Sarkkirannan tekonurmi tai monttu

pe 15.6 klo 10-14 välisenä aikana 1h 15min, kellonaika tarkentuu ilmoittautuneiden määrän varmistuttua.Paikkana Sarkkirannan tekonurmi tai monttu

Paljonko maksaa?

Vain 25€ koko setti!

- Sisältää laadukkaan ohjauksen

- Yksilöllisen palautteen suorituksista

- Henkilökohtaisia treenivinkkejä

Ilmoittautuminen ja muut tiedot?

Lisätiedot/kysymykset ja ilmoittautuminen sähköpostitse Taneli Ollilalle antollil@eduouka.fi

Ilmoittautumisessa tulee tulla ilmi seuraavat tiedot:

- Osallistujan nimi

- Huoltajan nimi (jos osallistuja on alaikäinen)

- Kotiosoite

- Puhelinnumero

- Sähköposti (sellainen mihin lähetetään lasku)

- Muuta huomioitavaa

Huom: Järjestäjä ei vakuuta erikseen osallistujia.

Ilmoittautumiset 2.6.2018 mennessä. Ryhmät ja harjoitusajat ilmoitetaan suoraan osallistujille 3.6 aikana.

- Huom: Järjestäjä ei vakuuta osallistujia.