Pusta&pampa futisseikkailu 2016

Ihme 3D:n edustajana toiminut Anna-Leena Saari luovutti SL Goodsin toimittaman varustepaketin Santamäkitalon päiväkodin käyttöön. Pallon vastaanotti päiväkodin johtaja Anu Leivo. Kuvassa oikealla Ajax-Sarkkirannan puolesta tapahtumaa koordinoiva Janne Husu, ja hänen vieressään Urheilukauppa.eu:n toimitusjohtaja Kari Mikkola.

Ajax-Sarkkiranta järjestää Kempeleen alueella Palloliiton konseptin mukaisen huikean Pusta&Pampa futisseikkailun päiväkoti-ikäisille lapsille. Huhtikuun 26. päivä Sarkkirannan urheilukeskuksessa järjestettävään tapahtumaan on ilmoittautunut mukaan huimat jo 550 pikkuseikkailijaa 13 päiväkodista. Lopputapahtuman 18 kentällä tulee käymään varsinainen vilske 79 joukkueen seikkaillessa 180 ottelun merkeissä. Tapahtuma on muotoutumassa toiseksi suurimmaksi Suomessa järjestetyksi Pusta&Pampa-seikkailuksi, Tampereen 600 lapsen osallistujamäärä pitää hallussaan Suomen ennätystä.

Tapahtuman konseptiin kuuluu myös pikkufutareiden tukemismahdollisuus alueen yrityksille. Ostamalla jalkapallon aloitusvarustepaketin päiväkotien käyttöön yritykset voivat mahdollistaa helpon ja halvan futisharrastuksen kymmenille lapsille. AC Oulu on mukana tukemassa jalkapalloyhteisön pienimpien harrastuksen aloituskynnyksen madaltamista tukemalla hankkeen tiedotusta ja viestintää.

Tapahtumaa tukemassa ovat myös Kempeleen kunta, Suomen Palloliiton Pohjois-Suomen piiri, AC Oulu, Urheilukauppa.eu, Ihme 3D sekä Kempeleen Energiaosuuskunta. Tapahtuman avaajana ja suojelijana toimii Kempeleen kunnan puheenjohtaja Tuomas Lohi.

Lisätietoja tapahtumasta antaa Pusta&Pampa futisseikkailun koordinaattori Janne Husu/Tmi Peliasento, janne.husu@ajaxsarkkiranta.fi, p. 044-9864291.