Usein kysyttyä

USEIN KYSYTTYÄ

1. Kuinka toimintaan pääsee mukaan?

Joukkueisiin pääsee mukaan ottamalla yhteyttä seuran valmennuspäällikköön tai lapsen ikäryhmän mukaisen joukkueen joukkueenjohtajaan

2. Kuinka usein joukkueet harjoittelevat ja missä?

Nuorimmat joukkueet harjoittelevat pääsääntöisesti kaksi kertaa viikossa ensimmäisten vuosien aikana. Iän karttuessa harjoitusmäärä lisääntyy. Kesällä harjoitteleminen tapahtuu ulkosalla Sarkkirannan tekonurmella ja talvisin loistavat puitteet tarjoavassa tekonurmihallissa (Kurikkahaantie 7)  ja koulujen liikuntasaleissa.

3. Mitä varusteita harrastamiseen tarvitsee?

Uuden palloilijan kannatta hankkia ensimmäiseksi säärisuojat, nappikset ja pallo (pallon koon valinnassa apua saa ikäryhmän mukaiselta valmentajalta/joukkueenjohtajalta). Lisäksi pelaaja tarvitsee (säänmukaiset) sisä- ja ulkoliikunta varusteet.

4. Mitkä ovat harrastuksen kustannukset?

Kustannukset muodostuvat vuosittaisesta seuran jäsen- ja toimintamaksuista ja joukkueiden kausimaksusta. Seuran jäsen- ja toimintamaksuilla katetaan seuran kiinteitä kuluja ja taataan laadukkaat harrastusmahdollisuudet. Joukkueiden kausimaksu määräytyy joukkueen vuosisuunnitelman ja budjetin mukaisesti ja pitää sisällään mm.harjoitustilavuokrista, turnausmaksuista ja tarvikkeista syntyviä kuluja. Tarkemmat tiedot kunkin joukkueen suunnitelmista ja kustannuksista saa kyseisen joukkueen joukkuueenjohtajalta.

5. Miten toimin jos pelaaja loukkantuu joukkueen tapahtumassa?

Toimintaohjeet tästä linkistä.