Toimintaopas

Ajax-Sarkkiranta ry on vuonna 1997 perustettu Kempeleläinen jalkapalloseura. Tämän toimintaoppaan tarkoituksena on kuvata jäsenistölle ja toimijoilleen miten Ajax-Sarkkiranta ry toimii jalkapalloseurana, mitkä ovat seuran toiminnan yhteisesti sovitut päämäärät ja tavoitteet, ja millaisilla toimintatavoilla näihin päämääriin pyritään. Ennalta kuvatut periaatteet, toimintatavat ja tavoitteet toimivat ohjenuorina ja tukena kaikkien seuran toiminnassa mukana olevien toimijoiden työssä ohjaten seuran tulevaisuutta yhteisesti sovittuun suuntaan.

Seura tarkastaa toimintaoppaan tavoitteet vuosittain. Lisäksi johtokunta päivittää toiminnan periaatteet ja linjaukset vastaamaan kauden toiminnan tarpeita.

Ajax-Sarkkiranta ry