Ajax-päivä 2017

AJAX-PÄIVÄ

AJAX-PÄIVÄ 6.7.2017 (Sarkkirannan yu-stadion)

KLO 13.30 Tapahtuma-alue ja kioski aukeaa

KLO 14.00 TU-16 Avoimen PM turnauksen ottelu alkaa (sijat 5-6)

Ottelun puoliajalla palkitaan jokaisesta Ajax- joukkueesta pelaaja, teemalla aktiivinen omaehtoinen harjoittelija.

KLO 16.30 Tapahtuma päättyy

AJAX-PÄIVÄN JATKOT 7.7.2017 (Köykkyri)

KLO 16.00 Ajax-Sarkkiranta frisbeegolf alkaa (ohjeet ja tarkempi info liitteenä)

KLO 18.00 -22.00 Köykkyrin maja varattu Ajaxin käyttöön. Majalla ruoka ja sauna.

KLO 22.00 Tapahtuman päättyy= majan ovet laitetaan säppiin.

LIITE

AJAX-SARKKIRANTA FRISBEEGOLF, INFO

• Pelataan Köykkyrin frisbeegolf radalla
  • Kisataan parikilpailuna, best-shot pelitavalla
  • Tasatuloksessa kolmen kärki ratkotaan harjoituskorilla käytävässä putti kilpailussa.
  • Osallistumisoikeus: Ajax-Sarkkirannan joukkueiden toimihenkilöt, johtokunta, johtoryhmät ja yhteistyökumppanit.
  • Ilmoittautuminen Ajax-Sarkkirannan nettisivujen kautta (ilmoittautumislomake etusivulla)
  • Kolme parasta paria palkitaan!
  • Rata kierretään siten, että kaksi paria kiertää yhdessä(ottaa tulokset toisiltaan ylös), lähtöjärjestys arvotaan.
  • Mikäli osanottajia on ns kuin pipoa, osa starttaa 1 ”teeltä”, osa esim 3 ”teeltä” jne
  • Radan pelaaminen vei testiryhmältä 1h 42 min.
  • Kilpailu on ennen kaikkea seurayhteisö/yhteistyökumppanitapahtuma eli frisbeegolftaitoja tärkeämpää on halu viettää aikaa hyvässä seurassa
  • Ajax-sarkkiranta ry tarjoaa ruuan Köykkyrin majalla kisan päätteeksi
  • Köykkyrin majan sauna on myös käytössä (omat virvokkeet mukaan)

EIKUN ILMOITTAUTUMAAN!