Seurainfo

Ajax-Sarkkiranta ry

Ajax-Sarkkiranta ry on Kempeleessä toimiva voimakkaasti juniorijalkapallotoimintaan panostava jalkapallon erikoisseura. Viime vuosina toiminta kehittynyt nopeasti ja toiminnassa olevien joukkueiden määrä nousee vuosittain. Seura tarjoaa jalkapallotoimintaa sekä liikuntaleikkikouluja aina 3-4 vuotiaista alkaen.

Nuorin jalkapalloseura on F6-juniorijoukkue, joka aloittaa toimintansa perinteisesti syksyllä kesän jalkapallokoulujen jälkeen. Nykyisten joukkueiden piirissä toimii jo lähes 600 lisenssoitua junioripelaajaa. Lisäksi kesäkuussa seuran järjestämään jalkapallokouluun osallistuu tyypillisesti lähes 350 lasta. Valmentajia seurassa toimii noin 50.

Seuratoiminnan tukena ovat toiminnanjohtaja, valmennuspäällikkö, seurasihteeri sekä Fortum Tutor.