Perhefutis

Ajax-Sarkkiranta pääsi ainoana Oulun alueen seurana mukaan palloliiton perhefutiskonseptiin!

Käynnistämme toiminnan syksyllä 2017. Perhefutis on tarkoitettu lapsi-aikuinen pareille. Lapsen kanssa liikkumaan voi tulla oma vanhempi, isovanhempi, kummi tai aikuinen ystävä. Toiminta on tarkoitettu 2013- ja 2014 syntyneille lapsille.

Perhefutiksen keskeiset tavoitteet ovat yhdessä tekemisen ilo (aikuinen-lapsi), ryhmätoiminta, motoristen taitojen kehittyminen ja liikuntatilaan sekä välineisiin tutustuminen. Luonnollisesti toiminnassa hyödynnämme myös palloa.

Perhefutis on kerran viikossa tapahtuvaa toimintaa, jossa nauru, hiki ja ilo ovat aina läsnä. Ohjaajina toimivat koulutetut perhefutis ohjaajat Susanna Fisk ja Marika Tammela. Molemmilla huippuohjaajilla on vankka pedagoginen osaaminen myös työnsä kautta sekä loistava ote toiminnan vetämiseen.

Perhefutis koostuu kahdesta jaksosta ja nyt voi hakea mukaan syksyn jaksolle (ilmoittautumislomake alla). Kevään jaksolle haku aukeaa joulukuussa. Mukaan syksyn jaksolle voidaan ottaa 15 paria--> Huom, syksyn ryhmä on täynnä. Voit ilmoittautua varasijalle. Ilmoittautumisesi rekisteröityy ja ilmoitamme jos paikkoja vapautuu.

Niin syksyllä kuin keväälläkin perhefutisryhmä kokoontuu torstaisin Santamäkitalon salissa klo 18.00-19.00.

Syksyn jakso: 21.9-14.12.2017 (12 tapahtumaa). Ei viikolla 43 (syysloma).

Kevään jakso: 11.1-12.4.2018 (12 tapahtumaa). Ei viikolla 10 (talviloma), eikä viikolla 13 (pääsiäisviikko).

Varustus: sekä aikuisella että lapsella tulee olla sisäliikuntavarusteet ja jumppatossut tai sisäpelikengät sekä juomapullot

Yhden jakson hinta on 70€/ lapsi-aikuinen pari. Huom: Hinta sisältää vakuutuksen lapselle (palloliiton korttelipassi).

 

Lisätietoja: Toiminnanjohtaja Arttu Kauppinen, arttu.kauppinen@ajaxsarkkiranta.fi tai p. 050 307 3969 vaihtoehtoisesti Valmennuspäällikkö Arto Jalasvaara, arto.jalasvaara@ajaxsarkkiranta.fi tai p. 050 588 3599

 

Huom, syksyn ryhmä on täynnä. Voit ilmoittautua varasijalle. Ilmoittautumisesi rekisteröityy ja ilmoitamme jos paikkoja vapautuu.

 

 

Ilmoittautuminen Perhefutikseen (2013-2014 syntyneet)

*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.