Harrastejoukkueet

Harrastejoukkueiden toiminta alkaa!

Joukkueisiin ilmoittautuminen on nyt käynnissä (lomake alla)! Olemme kartoituksen ja tutustumisjakson perusteella varanneet tässä vaiheessa toiminnalle seuraavat vuorot:

Harraste Miehet: ma 19.30-21.00 Sarkkirannan montun nurmi --> Ilmoittautuneita 9.7, 4 pelaajaa. Voit ilmoittautua edelleen mukaan. Toiminnan käynnistyminen vaatii vähintään 10 pelaajan ryhmää. Ilmoitamme mikäli toiminta käynnistyy.

Harraste P0506: ti klo 18.45-20.15 Sarkkirannan montun nurmi --> Ilmoittautuneita 9.7, 3 pelaajaa. Voit ilmoittautua edelleen mukaan. Toiminnan käynnistyminen vaatii vähintään 10 pelaajan ryhmää. Ilmoitamme mikäli toiminta käynnistyy.

Harraste P07-09: ti klo 18.45-20.15 Sarkkirannan montun nurmi --> Joukkueen toiminta alkaa viikolla 28! Ilmoittautuneita 9.7, 12 pelaajaa. Voit ilmoittautua edelleen mukaan.

Harraste Naiset: ke  klo 18.30-20.00 Sarkkirannan montun nurmi --> Joukkueen toiminta alkaa viikolla 28! Ilmoittautuneita 9.7, 12 pelaajaa. Voit ilmoittautua edelleen mukaan.

HUOM! Vuorojen käyttö alkaa viikolla 28 jos ryhmässä on vähintään 10 osallistujaa. Viikolla 27 ei siis ole ohjattua toimintaa. Ilmoitamme tilannepäivityksin miltä ilmoittautumistilanne näyttää (ilmoituspaikka tämä sivusto).

Lisätietoja:

Toiminnanjohtaja Arttu Kauppinen, arttu.kauppinen@ajaxsarkkiranta.fi, p.050 307 3969 (Lomalla 5.-29.7.2018)

Harrastekoordinaattori Roope Halonen, p.044 283 0540

Harrastekoordinaattori Ville Rautio, p.040 754 6635

Infopaketti ja ilmoittautuminen  :

Kenelle harrastejoukkue sopii, vastaus löytyy heti tästä alta:

• Oletko pelannut aikaisemmin, mutta syystä tai toisesta lopettanut?
  • Et ole pelannut aikaisemmin, mutta haluaisi kokeilla jalkapalloa?
  • Sinulla on toinen päälaji, mutta haluaisit jalkapallosta kivan toisen harrastuksen?
  • Haluaisit pelailla mukavassa porukassa ja opetella samalla hieman jalkapallotaitoja?
  • Oletko kiinnostunut erityisliikunnasta?
  • Haluatko parantaa kuntoasi?
  • 1-2 tapahtumaa/vko jalkapallon parissa on sinulle sopiva määrä?

Mikäli vastasit johonkin yllä olevista kysymyksistä ”kyllä” tai muuten kiinnostuit, niin tule mukaan tutustumaan toimintaan.

Toiminnan sisältö (mitä maksu kattaa):

- Ohjattu harjoitus pääsääntöisesti kerran viikossa. Satunnaisesti kaksi tapahtumaa viikossa.

- Valmennus seuran puolesta

- Lapsille ja nuorille korttelipassi + vakuutus. Aikuisille harrastepassi (aikuisille vakuutus on omakustanteinen)

- Harjoitus- ja ea-varusteet joukkueelle

- Harjoitusvuorot

- Peliasu ja siihen nimi+ numeropainatus

- Harjoituspelit (ei lisäkustannuksia aiheuttavat)

- Vain 19€/kk

Huom:

- Voit käydä kokeilemassa toimintaa kaksi kertaa. Tämän jälkeen tulee tehdä päätös jatkosta. Ilmoittautumalla mukaan sitoudut toimintaan 6 kk jaksolle (heinäkuu-joulukuu 2018).

Harjoittelu:

Miehet: ma klo 19.30-21.00 Sarkkirannan montun nurmi

P07-09 ja P05-06 ti klo 18.45-20.15 Sarkkirannan montun nurmi

Naiset: ke klo 18.30-20.00 Sarkkirannan montun nurmi

Kyseisillä vuoroilla jatketaan siihen asti mitä montun kunto mahdollistaa. Tämän jälkeen siirrytään talvivuoroille. Talvivuorot tulevat olemaan harrastejoukkueilla ensisijaisesti koulun salissa la tai su. Mikäli pelaajamäärä on 20 tai enemmän on mahdollista ottaa satunnaisesti vuoro hallista la tai su. Talvivuoroilla ohjelmassa on silloin tällöin myös muita pallopelejä, mikäli joukkue niin haluaa.

Lisätietoa vakuutuksista täältä

MUISTA ILMOITUSLOMAKKEEN TÄYTTÖ, VAIKKA OLISIT AIKAISEMMIN TÄYTTÄNYT KARTOITUSLOMAKKEEN (JOS HALUAT MUKAAN)!

Ilmoittautuminen Ajax-Sarkkirannan harrastejoukkueisiin

Ilmoittautumisella sitoudut toimintaan kuudeksi kuukaudeksi (heinäkuu-joulukuu 2018). Joukkueen käynnistyminen edellyttää vähintään 10 pelaajan ryhmää.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.