Harrastejoukkueet

Harrastejoukkueiden toiminta alkaa!

Joukkueisiin voit liittyä mukaan milloin vain.

Harraste P07-09: Linnakankaan koulun sali su klo 19.00-20.00. Voit ilmoittautua mukaan alla olevalla lomakkeella (kokeilun jälkeen).

Harraste Naiset: Halli (tekonurmi) ke klo 19.45-21.00 ja Linnakankaan koulun sali su klo 20.00-21.00. Voit ilmoittautua mukaan alla olevalla lomakkeella (kokeilun jälkeen).

Lisätietoja:

Toiminnanjohtaja Arttu Kauppinen, arttu.kauppinen@ajaxsarkkiranta.fi, p.050 307 3969

Harrastekoordinaattori Roope Halonen, p.044 283 0540

Harrastekoordinaattori Ville Rautio, p.040 754 6635

Infopaketti ja ilmoittautuminen  :

Kenelle harrastejoukkue sopii, vastaus löytyy heti tästä alta:

• Oletko pelannut aikaisemmin, mutta syystä tai toisesta lopettanut?
  • Et ole pelannut aikaisemmin, mutta haluaisi kokeilla jalkapalloa?
  • Sinulla on toinen päälaji, mutta haluaisit jalkapallosta kivan toisen harrastuksen?
  • Haluaisit pelailla mukavassa porukassa ja opetella samalla hieman jalkapallotaitoja?
  • Oletko kiinnostunut erityisliikunnasta?
  • Haluatko parantaa kuntoasi?
  • 1-2 tapahtumaa/vko jalkapallon parissa on sinulle sopiva määrä?

Mikäli vastasit johonkin yllä olevista kysymyksistä ”kyllä” tai muuten kiinnostuit, niin tule mukaan tutustumaan toimintaan.

Toiminnan sisältö (mitä maksu kattaa):

- Ohjattu harjoitus pääsääntöisesti kerran viikossa. Satunnaisesti kaksi tapahtumaa viikossa.

- Valmennus seuran puolesta

- Lapsille ja nuorille korttelipassi + vakuutus. Aikuisille harrastepassi (aikuisille vakuutus on omakustanteinen)

- Harjoitus- ja ea-varusteet joukkueelle

- Harjoitusvuorot

- Peliasu ja siihen nimi+ numeropainatus

- Harjoituspelit (ei lisäkustannuksia aiheuttavat)

- Vain 19€/kk

Huom:

- Voit käydä kokeilemassa toimintaa kaksi kertaa. Tämän jälkeen tulee tehdä päätös jatkosta. Ilmoittautumalla mukaan sitoudut toimintaan 6 kk jaksolle (heinäkuu-joulukuu 2018).

Lisätietoa vakuutuksista täältä

MUISTA ILMOITUSLOMAKKEEN TÄYTTÖ, VAIKKA OLISIT AIKAISEMMIN TÄYTTÄNYT KARTOITUSLOMAKKEEN (JOS HALUAT MUKAAN)!

Ilmoittautuminen Ajax-Sarkkirannan harrastejoukkueisiin

Ilmoittautumisella sitoudut toimintaan kuudeksi kuukaudeksi (heinäkuu-joulukuu 2018). Joukkueen käynnistyminen edellyttää vähintään 10 pelaajan ryhmää.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.