Jalkapallokoulu

Ajax-Sarkkiranta ry järjestää jälleen touko-kesäkuussa perinteisen jalkapallokoulun. Tervetuloa mukaan futiksen pariin liikkumaan ja leikkimään!

Jalkapallokoulun jälkeen perustetaan uudet Ajaxin joukkueet

Elokuussa 2018 toimintansa aloittavat:

- 2013- syntyneiden poikien joukkue

- 2012-2013- syntyneiden tyttöjen joukkue

Syys-lokakuussa 2018 aloittaa:

- 2014-2015 syntyneiden perhefutisfutis. Huom: Perhefutiksessa lapsi liikkuu ja leikkii yhdessä vanhempansa kanssa. Perhefutis on tytöille ja pojille yhteinen.

Lisätietoja voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta jalkapallokoulu@ajaxsarkkiranta.fi tai puhelimitse:

• Valmennuspäällikkö Arto Jalasvaara (p. 050  588 3599)
  • Seurasihteeri  Pirjo Alarauhio (p. 050 559 9961)
  • Toiminnanjohtaja Arttu Kauppinen (p.050 307 3969)

Alla tarkemmat tiedot jalkapallokouluista.

Jalkapallokoulussa ryhmät erikseen tytöille ja pojille.

Pikkupalloilijat (2013-2014 syntyneet) ja pikkufutarit (2012-2013 syntyneet), 70€

Pikkupalloilijat ja Pikkufutarit toiminta muodostuu kahdeksasta ohjaustapahtumasta. Toiminta on leikinomaista ja myös jalkapalloon tutustumista. Huomioithan että 2013-syntyneiden on mahdollisuus valita ryhmänsä (pikkupalloilijat tai pikkufutarit) lapsen parasta ajatellen. Sama koskee 2012 syntyneitä, joiden on mahdollisuus ilmoittautua vaihtoehtoisesti Futarit-jalkapallokouluun.Toiminnan hinta on 70€/ osallistuja ja hinta sisältää.

• vakuutuksen
  • laadukkaan ohjauksen
  • pallon ja jalkapallokoulupaidan
  • diplomin

Jalkapallokoulun laskutus: Seurasihteeri laittaa sähköpostitse laskun, joka tulee olla maksettu kun jalkapallokoulu alkaa. Mikäli jalkapallokoulu jää kesken käsitellään maksun hyvitys tapauskohtaisesti.

Pikkupalloilijat ja pikkufutarit futaavat 8.5.-21.6.2018 Kempeleen Sarkkirannassa (Tarkemman aikataulun löydät vasemmalta Aikataulut välilehdeltä). Tämän jälkeen harrastusta on mahdollisuus jatkaa perustettavissa joukkueissa (katso perustettavat joukkueet ylempänä olevasta infosta).

Ilmoittautuminen 30.4.2018 mennessä ilmoittautumislomakkeella.

Futarit-jalkapallokoulu (2008-2012 syntyneet), 90€

Futarit-jalkapallokoulu on suunnattu 2008 ja myöhemmin syntyneille.Toiminta on jalkapalloiluun tutustumista leikkien, kisailujen ja pelien kautta. Ryhmät tehdään siten, että niissä huomioidaan mahdollisimman hyvin pelaajan syntymävuosi ja fyysinen koko. Toiminta koostuu yhteensä 11:sta tapahtumasta, jotka ovat harjoituksia ja viikkopelejä (peli-ilta). Jalkapallokoulun hinta on 90€/osallistuja ja hinta sisältää

• vakuutuksen
  • laadukkaan ohjauksen
  • pallon, pullon ja jalkapallokoulupaidan
  • mitalin
  • päiväryhmämahdollisuus

Futarit- jalkapallokoulun toiminta ajoittuu välille 28.5.-20.6.2018 (Tarkemman aikataulun löydät vasemmalta Aikataulut välilehdeltä). Toiminnasta on helppo jatkaa vakiintuneempaan jalkapallotoimintaan heti jalkapallokoulun jälkeen jo olemassa olevissa Ajax-Sarkkirannan joukkueissa.

Ilmoittautuminen 15.5.2018 mennessä ilmoittautumislomakkeella.