Ajankohtaista

Juhlavuoden juttusarja on 12 osainen matka Ajax-Sarkkirannan seurahistoriaan, mutta myös nykyhetkeen sekä tulevaisuuteen. Lisäksi saadaan kosketusta seuran ja jalkapallon merkitykseen. Matkaa tehdään henkilöhaastattelujen kautta. Haastateltavat henkilöt ovat tavalla tai toisella olleet mukana, tai ovat edelleen mukana Ajax-Sarkkirannan toiminnassa. 20:een vuoteen mahtuu monta mielenkiintoista tarinaa. Tervetuloa mukaan.
Tytöt kaatoivat kilpasarjan finaalissa ONSsin 2-0!
Peli-iltojen jatkot toteutetaan heinäkuun lopulla ja elokuun alussa!
Isäntä Ajax-Sarkkiranta vei Ajax cupin 11v11-kilpasarjan, 8v8-kilpasarjan voitto matkasi Kuopioon.
Jatkot järjestetään 7.7 Köykkyrissä. Ajax-Sarkkiranta frisbeegolf kilpailun parissa!
P04 joukkueen vastuuvalmentaja Mikko Väänänen ja pelaaja Joona Lohela ennakoivat viikonlopun koitoksia.
Ensi vuonna uudestaan!
Maalin teossa on WBA-leirillä erittäin vahva painopiste. Shooting game!
Jack Collison ja Scott Baines Ajaxin ja Pallokarhujen valmentajien tentattavana.
Englantilaiset valmentajat luovat hienosti positiivisen, mutta kilpailullisen ilmapiirin.
Ajax-Sarkkirannan kesätyöntekijä Rosa Kants kerää leiritunnelmia jutun muotoon päivittäin.
Sarjan voiton myötä Ajaxin pojat pääsevät mittaamaan tasoaan valtakunnalliseen lopputurnaukseen, joka pelataan elokuun puolivälissä Pajulahden urheiluopistolla.
Ajax-Sarkkiranta pääsi ainoana Oulun alueen seurana mukaan palloliiton pilottihankkeeseen!
Olethan paikalla maanantaina klo 09.30 leiripaitojen jakoa varten!
Leirivalinnat tehdään viikkojen 21 ja 22 aikana. Valinnasta ilmoitetaan henkilökohtaisesti.