P04 ja P06 sarjoissaan mestareiksi
T12 (tytöt 2012-syntyneet) ei käynnisty vähäisen pelaajamäärän vuoksi.
Ratkaisevasta vihjeestä on luvassa palkkio!
Tervetuloa nauttimaan pikkujunnujen futiksesta lauantaina klo 09-17.
Uudet joukkueet alottavat myös toimintansa!
Juhlavuoden juttusarja on 12 osainen matka Ajax-Sarkkirannan seurahistoriaan, mutta myös nykyhetkeen sekä tulevaisuuteen. Lisäksi saadaan kosketusta seuran ja jalkapallon merkitykseen. Matkaa tehdään henkilöhaastattelujen kautta. Haastateltavat henkilöt ovat tavalla tai toisella olleet mukana, tai ovat edelleen mukana Ajax-Sarkkirannan toiminnassa. 20:een vuoteen mahtuu monta mielenkiintoista tarinaa. Tervetuloa mukaan.
Toimiston lomat (10.7.2017)
Henkilökunnan loma-ajat ja tavoitettavuuden näet täältä
Hyvähenkisen kisan voitto matkasi Ouluun.
Ajax-päivä ja Suomen peli keräsivät mukavasti väkeä viileästä säästä huolimatta.
Poliisiviranomainen suoritti arvonnan Ajax-Sarkkirannan toimistolla.
Suomi-Hollanti Sarkkirannassa to 6.7 klo 14.00!!!
Norja varmisti jo lohkovoittonsa.
PM-peli urakka kaikin puolin hienosti liikkeelle.
Sarkkirannassa nähdään heti huippuottelu!