Ajankohtaista

Leirivalinnat tehdään viikkojen 21 ja 22 aikana. Valinnasta ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
Ensimmäisellä kerralla jaetaan varustepaketit klo 16.30 alkaen. Itse "treeni" käynnistyy klo 17.00
Ajax-Sarkkirannan päiväkotifutis liikutti lähes 300 lasta!
Juhlavuoden juttusarja on 12 osainen matka Ajax-Sarkkirannan seurahistoriaan, mutta myös nykyhetkeen sekä tulevaisuuteen. Lisäksi saadaan kosketusta seuran ja jalkapallon merkitykseen. Matkaa tehdään henkilöhaastattelujen kautta. Haastateltavat henkilöt ovat tavalla tai toisella olleet mukana, tai ovat edelleen mukana Ajax-Sarkkirannan toiminnassa. 20:een vuoteen mahtuu monta mielenkiintoista tarinaa. Tervetuloa mukaan.
Ajax-Sarkkiranta ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidettiin 10.5. Kempeleen kunnantalon valtuustosalissa.
Ilmoittatuminen on auki 20.5 asti. Leirille on hakenut jo lähes 90 pelaajaa, toimi siis nopeasti!
Pikkupalloilijat ja pikkufutarit aloittivat toimintansa. Futarit-jalkapallokouluun ehtii vielä ilmoittautua 15.5 asti!
Koulutukset jatkuvat ensi viikolla ja päiväkotifutis kruunaa kokonaisuuden 23.5!
OKM kaatoi kylmää vettä hallihankkeen niskaan. Periksi ei kuitenkaan anneta!
Pikkupalloilijoiden ja pikkufutareiden toiminta alkaa 9.5! Futarit-jalkapallokouluun ilmoittautuminen on vielä auki, 15.5 asti!
Ajax-Sarkkiranta ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään ke 10.5. klo 19.30 Kempeleen kunnantalon valtuustosalissa, Asemantie 1, 90440 Kempele.
Ajax-Sarkkirannan päiväkotikiertue tarjoaa jalkapallokouluinfon lisäksi paljon liikunnanriemun mahdollisuuksia!
T02 alueellinen Helmaripäivä järjestettiin Pietarsaaressa 11.4.
LAPE on yksi hallituksen kärkihankkeista