Tästä uutisesta löydät ohjeet asiointiin henkilökunnan ollessa lomalla.
Ajax Cup 2018! (1.7.2018)
Hymyä, hikeä, naurua, maaleja, torjuntoja, draamaa, hieman itkuakin ja paljon liikunnan riemua!
Maajoukkue-ehdokkaista koottu ryhmä kokoontuu UEFA-A valmentajakurssin malliryhmäksi.
Haastattelussa WBA FDS:n "headcoach" Kristian Heames
Kisagallup mm-kisoista nosti tyttöjen tunteet pintaan!
Sade ei leiriläisiä lannistanut
Pikkupalloilijoiden, pikkufutareiden ja futarit jalkapallokoulun lopputurnausten otteluohjelmat on julkaistu.
Noin 90 junioria nauttii Englantilaisten opeista.
Pronssi lipesi käsistä rankkareilla
P04-ikäluokan ensimmäinen huuhkajaturnaus Eerikkilässä 13.-17.6.2018
Aloitamme neljän joukkueen voimin viikolla 24!
Ajax-Sarkkiranta ry jatkaa juhlavuonna lanseerattua traditioa ja muistaa valmistuneita urheilijoitaan juhlan yhteydessä.
Pohjoisen kehitysryhmien yhteiskokouksessa vastaanotettiin myös Olympiakomitean tähtiseurasinetit!
Seuran ylimääräinen kokous pidetään su 3.6.2018 klo 15:00 harjoitushallin kahviossa (Kempeleen palloiluhalli, Kurikkahaantie 7, 90440 Kempele). Asialistalla hallihankkeen rahoituskokonaisuuden hyväksyminen. Tervetuloa!
Olympiakomitea myönsi seuralle lasten- ja nuorten tähtimerkin.