Ajankohtaista

Siirrymme uusille nettisivuille nyt uuden kauden alettua (marraskuun alku). Tästä uutisesta löydät linkin uusille sivuille ja infoa.
Kiitos kaikille kaudesta 2017-2018 ja tsemppiä kaudelle 2018-2019!
Uutisessa linkki lisätietoihin (ml. ilmoittatumiseen). Lisäksi infoa ja ilmoittautumislomake Ajax P05 Siniseen joukkkueeseen kaudelle 2018-2019
Joukkueen menstyksekäs kausi sai hienon päätöksen.
Uutisessa linkki lisätietoihin (ml. ilmoittatumiseen). Lisäksi infoa ja ilmoittautumislomake Ajax P04 Siniseen joukkkueeseen kaudelle 2018-2019
Ajax P06 järjestää avoimet harjoitukset.
Kesällä perustettu joukkue etsii uusia pelaajia.
Ajaxin ja samalla OsPan seurapäivää vietetään Miesten 5-div kamppailun yhteydessä klo 13.30-16.30. Tapahtuman infon ja oheisohjelmat löydät tästä uutisesta.
P07 ikäluokka yhdisti voimansa projektiin nimeltä HJK Cup. Lue kattavasta turnausraportista mm kuinka yhteistyö toteutettiin.
Tästä uutisesta löydät tarpeellista infoa tulevasta.
Ajax-Sarkkirannan P09 joukkueen Oskari Ukkola lähtee Suomi-Unkari peliin!
Pohjois-Suomen seurojen hyvät otteet SPL:n lopputurnauksissa saivat jatkoa.
Poimi täältä talteen linkki pelien seuraamiseen!
Mitä seurassamme tapahtui heinäkuussa? Lue tästä mm koonnos turnauskuulumisista.
Tästä uutisesta löydät ohjeet asiointiin henkilökunnan ollessa lomalla.