Tervarit Juniorit ry mukaan halliyhtiöön
Haku päättyy su 17.12.2017. Toimi siis nopeasti!
Tervetuloa seuran syyskokoukseen ti 19.12.2017 klo 18.00 hallin kahvioon (Kempeleen palloiluhalli oy, Kurikkahaantie 7, 90440 Kempele).
Tomin sarjaan kuului mm koko ikäluokan paras aika pujottelussa!
Joulukalenterissa julkaistaan Ajax-Sarkkiranta aiheisia kuvia vuosien varrelta.
Haku kevään jaksolle avautuu ma 4.12 klo 12.00 sivuillamme!
Kohteena West Bromwich Albion, Nottingham Forest ja Cambridge United.
Juhlavuoden juttusarja on 12 osainen matka Ajax-Sarkkirannan seurahistoriaan, mutta myös nykyhetkeen sekä tulevaisuuteen. Lisäksi saadaan kosketusta seuran ja jalkapallon merkitykseen. Matkaa tehdään henkilöhaastattelujen kautta. Haastateltavat henkilöt ovat tavalla tai toisella olleet mukana, tai ovat edelleen mukana Ajax-Sarkkirannan toiminnassa. 20:een vuoteen mahtuu monta mielenkiintoista tarinaa. Tervetuloa mukaan.
Ajax-Sarkkiranta ry osallistuu Kempeleen kunnan järjestämään sankarivainajien muistotilaisuuteen ja seppeleen laskuun Kempeleen hautausmaalla 6.12.2017.
Tervetuloa tutustumaan Liikuntakeskus Zempin tiloihin. Ohjelman löydät jutun yhteydestä.
Vaikutathan myös liittymällä kannustajiin vuoden 2017 osalta.
Tervetuloa mukaan!
Kotiinviemisiksi 43:n mitalin potti!
Oulun Kahvipaahtimo Oy tuottaa ensiluokkaista Ajax-kahvia!
Uutisesta löydät kaikki palkitut ja linkin päättäjäisiin kuvina!