Ajax-päivä la 15.9 Sarkkirannassa!

14.9.2018

Ajaxin ja samalla OsPan seurapäivää vietetään Miesten 5-div kamppailun yhteydessä klo 13.30-16.30. Tapahtuman infon ja oheisohjelmat löydät tästä uutisesta.

Ajax-Sarkkiranta ja Oulunsalon Pallo järjestävät yhdessä koko perheen tapahtuman la 15.9.2018 klo 13.30-16.30. Paikkana on Sarkkirannan yu-stadion. Luvasssa on niin isompien kuin pienempienkin futiselämyksiä kun Ajaxin ja OsPan miesten 5-div päätöskamppailu käynnistyy klo 14.00. Ottelun puoliajalla vihreän veran näyttämölle pääsevät puolestaan seurojen pikkujunnut kun Ajaxin P12 ja OsPan P1011 pelaavat näytösottelun! Seurojen juniorit ovat muutenkin näkyvästi esillä, kun ottelun puoliajalla palkitaan ansioituneita pelaajia. Lisäksi junnuja toimii ottelussa mm saattajina ja pallopoikina/pallotyttöinä.

Tapahtuma-alueella on lisäksi Ajax-OsPa T0607 joukkueen järjestämät arpajaiset, onnenpyörä ja lakumyynti! Kioski palvelee niinikään tapahtuman ajan. Rajakorpi Ranch järjestää puolestaan poniratsastusta kioskikontin läheisyydessä (säävarauksella). Tapahtuman kuuluttaa jo kulttimaineeseen kenttäkuuluttajana yltänyt Arto Karppinen ja musiikki luo ämyreistä tunnelmaa.

Otteluennakko

Miesten 5-div päätöskierroksen kamppailuun lähdetään seuraavista asemista. Eniten maaleja sarjassa paukuttanut kotijoukkue Ajax-Sarkkiranta majailee sarjassa toisena, vierailija OsPa puolestaa kuudentena. Kauden aikaisempi kohtaaminen oli tiukkaa ja kuumaakin paikallisderbyhenkistä vääntöä ja päättyi hieman yllättäen kiikareihin 0-0.

Ajax-Sarkkirannan miesten joukkueen päävalmentaja Timo Ollila kertoili joukkueen vireystilasta ja tunnelmista seuraavaa. "Perhosia on mukavasti vatsassa, vaikka sinällään ottelulla ei sarjataulukkoon ole meille merkitystä. Hyvä, tasaväkinen ja laadukas kamppailu on varmasti luvassa, sillä OsPan puolustus oli mielestäni tämän sarjan vastustajista paras.

Joukkueen terveytilanne ei ole syysflunssan rantauduttua ihan paras mahdollinen, mutta iskukykyinen rosteri jalkeille saadaan. Katsojille vinkiksi, että kannattaa seurata meidän keskikenttää, jossa kokemus ja nuoruus operoivat yhdessä kun Antti Kiviniemi ja Eeli Riipi marssitetaan avauskokoonpanoon. Myös mm Veeti Korpelan otteita kannattaa pitää silmällä.

Valmistavissa harjoituksissa on ollut erinomainen pöhinä ja toivottavasti saadaan paljon väkeä katsomoon. Hieno tapahtuma on varmasti tulossa ja siitä lähdetään tottakai nauttimaan. Kaikkemme annetaan, että syyskierroksella ollut  hyvä kurssi jatkuu" Ollila päättää.

Tapahtumaan on vapaa pääsy! Tervetuloa!