Perhefutiksen syksyn kausi käynnistyy ma 17.9.2018

31.8.2018


Tästä uutisesta löydät tarpeellista infoa tulevasta.

Ajax-Sarkkirannan toinen perhefutis "lukukausi" käynnistyy ma 17.9 klo 18.00 Linnakankaan koulun salissa.

Ryhmään valitut:

Ryhmään voitiin ottaa 20 ensin ilmoittautunutta. Ryhmäläisten vanhemmille on lähetetty infosähköposti 31.8.2018 aamupäivällä. Mikäli postia ei ole tullut kannattaa tarkastaa varmuuden vuoksi roskaposti. 

Tässä varmuuden vuoksi ryhmään päässeiden lasten etunimet (ilmoittautumisjärjestyksessä) ja tarvittaessa sukunimen alkukirjain:

Lukas, Kaarlo, Aada, Matias T, Johannes, Artturi, Eeli S, Vilma, Seea, Matias P, Neea, Aleksi R, Eetu A, Aino P, Helmi, Lenni, Eetu P, Venla, Elias ja Eemeli. Viimeinen ryhmään mahtunut ilmoittautuminen on tehty 13.8.2018

Mitä jos et mahtunut mukaan:

Mikäli ette tälle syksyn jaksolle päässeet mukaan, niin muistutamme että kevään jaksolle haetaan erikseen ja haku aukeaa joulukuussa. Tiedotamme haun aukeamisesta sivuillamme ennakkoon. Syksylle on vielä mahdollisuus päästä perhefutiksen pariin Tervarit-juniorit ry.n kautta. He käynnistävät omat ryhmänsä myöskin tälle syksylle. Lisätietoja tervareiden perhefutiksesta antaa heidän toiminnanjohtajansa Ville Luotola ville.luotola@tervaritjuniorit.fi

Yleisinfoa Ajax-Sarkkirannan perhefutiksesta:

Infoa Ajax-Sarkkirannan perhefutiksesta löydätte lisää perhefutis sivuilta

Tässä puolestaan infoa Linnakankaalla aloittavalle ryhmälle:

Huomioittehan seuraavat asiat:
- Paikalle kannattaa tulla noin 15 min ennen vuoron alkua, jotta ehtii rauhassa vaihtaa liikuntavarusteet.
- Mukaan lapsi ja vanhempi tarvitsevat ensimmäiselle kerralle 1. sisäliikuntavarusteet 2. jumppatossut tai sisäpelikengät 3. juomapullo, jossa vettä. 4. Reipasta ja liikunnallista mieltä (huom on ihan ymmärrettävää, että osaa saattaa alkuun jänskättää tai ujostuttaa. Tämä ujosteluvaihe on täysin normaalia ja ottaa jokaisella lapsella oman yksilöllisen aikansa ja siitä ei tarvitse olla huolissaan)
- Ohjaajat ohjeistavat mikäli joillekin kerroille tarvitaan mukaan jotain muuta.
- Mikäli haluatte, niin voitte ottaa omia palloja jne mukaan, sillä harjoituksen rakenne on sellainen, että ohjattua toimintaa on noin 45 min ja 15 min on lopussa vapaata liikuntaa vanhemman ja kavereiden kanssa.

Lähetämme teille vielä viikon 37 alussa tarkemman ohjeistuksen perhefutikseen liittyen. Lähinnä tämä ohje tulee koskemaan jopoxin pukukoppipalvelun käyttöä (palvelu jossa ilmoittaudutaan pääseekö perhefutiskerralle mukaan vai ei, jotta ohjaajat voivat ottaa osallistujamäärän huomioon suunnittelussa). Aikaisemmin olemme käyttäneet nimenhuutopalvelua, mutta se ei tulevaan perhefutikseen ole enää meillä käytössä.

Mikäli teille tulee mieleen ennakkoon jotain kysyttävää niin olettehan yhteydessä ohjaajiin (tiedot alla) tai minuun. Autamme mielellämme.

Ohjaajat:
Marika Tammela, mappatammela@gmail.com /  p. 044 759 7142
Susanna Fisk, susanna.fisk@edu.kempele.fi / p. 041 544 4333

Mukavia hetkiä kaikille perhefutiksen parissa!

Terveisin
Arttu Kauppinen
Toiminnanjohtaja
Ajax-Sarkkiranta
arttu.kauppinen@ajaxsarkkiranta.fi
p.050 307 3969