P04 venyi erinomaiseen suoritukseen Eerikkilässä!

12.8.2018

Kovassa seurassa neljänneksi.

Pohjois-Suomen seurojen hyvät otteet SPL:n lopputurnauksissa saivat jatkoa.

Ajax-Sarkkirannan P04 joukkue ylsi neljänneksi SPL:n I-tason lopputurnauksessa Eerikkilässä. Suoritus on erinomainen ja jatkoi Pohjois-Suomen joukkueiden onnistumisten sarjaa lopputurnauksissa. Kertauksena asian unohtaneille tai uutispimennossa eläneille, että OLS saavutti hiljattain hopeaa Kai Pahlmanissa. ONS niin ikään hopeaa Laura Kalmarissa ja pronssia T04 ikäluokan I-tason lopputurnauksessa.

Ajax-Sarkkirannan joukkueessa oli mukana pari pelaajaa myös muista seuroista, kun OLS:n maalivahti Juuso Saarikoski jakoi torjuntavastuun Ajaxin Aki Peltokorven kanssa. Lisäksi FC Ylivieskasta Tomas Hemmilä puki ainakin loppukaudeksi Ajaxin nutun päälleen. Toki muutenkin on hyvä muistaa, että viime vuosien aikana Väänäsen Mikon valmennustiimin osaavaan koutsaukseen on liittynyt poikia niin Tervarit junioreista kuin HauPastakin. Yhteistyössä on voimaa sanotaan ja näinhän se on, että sen viitoittamaa tietä on hyvä jatkaa ja keskusteluja syventää, kuten OLS leirissäkin valmennuspäällikkö Aleksi Tanner korostaa Kai Pahlman raportissa OLS.n nettisivuilla.

Lihapatojen äärestä tavoitettu vastuuvalmentaja Väänänen antoi häkellyttävän syväluotaavan analyysin turnauksen otteluista tuoreeltaan. Kiteytettynä voidaan todeta, että aktiivinen ja ylhäältä prässäävä pelitapa toimi ja kun poikien pelirohkeus oli erinomaisella tasolla niin turnauksessa oltiin ihan oikeutetusti kärkinelikossa. Pienet marginaalit toki lopulta pelit ihan terävimmässä kärjessä ratkaisevat ja niin kävi nytkin. Semifinaali KäPa:n kanssa vedeltiin aina rankkarikisan jatkolaukojille asti kunnes noutaja tuli. Pronssipelissä FC Inter/YJ:a vastaan ero oli myöskin minimaalinen 1-0 tappio.

Ajax-Sarkkiranta ry onnittelee koko joukkuetta taustoineen erittäin kovasta suorituksesta ja toivottaa kovasti tsemppiä tärkeisiin loppukauden peleihin, sillä nekin alkavat lukemista 0-0.

Ajax-Sarkkirannan P04 joukkueen pelien tulokset:

TuNL/KaaPo/YJ- Ajax 0-2

Ajax- KoiPS 1-1

VJS- Ajax 1-2

Ajax- KuPS 2-0

KäPa-Ajax 2-2 (KäPa finaaliin rankkareilla)

FC Inter/YJ- Ajax 1-0