Heinäkuun uutiskirje

31.7.2018

Mitä seurassamme tapahtui heinäkuussa? Lue tästä mm koonnos turnauskuulumisista.

Ajax-Sarkkirannan mediatiimikin vetäisi hieman happea heinäkuussa, ja siitä syystä tiedotusten osalta on ollut hieman hiljaisempaa. Tässä heinäkuun tapahtumia uutiskirjeen muodossa.

Ajax-Sarkkirannan valmennuspäällikkö Arto Jalasvaara suuntaa uusien haasteiden pariin.

Seuran valmennuspäällikkö Arto Jalasvaara kääntää uuden lehden elämässään ja suuntaa uusien haasteiden pariin. Näistä uusista haasteista mahdollisesti erillistä tiedotetta ja samalla yhteenvetoa menneestä tuonnempana. Ajax-Sarkkiranta ry kiittää "Jallua" seuran eteen tehdystä mittavasta ja arvokkaasta työstä, lisäksi mitä parhainta onnea tuleviin haasteisiin. Toistaiseksi valmennuspäällikön tehtävään liittyviä asioita hoitaa toiminnanjohtaja Arttu Kauppinen. Kehityksen seurantaan liittyvissä asioissa puolestaan yhteys Mikko Väänäseen.

T0809 näytti kaapin paikan Vaasassa!

Wasa Cupin 30-v juhlaturnaus oli samalla Ajax-Sarkkirannan T0809 joukkueen juhlaa. Kolmella joukkueella turnaukseen osallistuneet tytöt esiintyivät kautta linjan upeasti. Kirsikkana kakun päälle 8 vs 8 sarjan voitto huimalla maalierolla 30-0! Paljon onnea koko joukkueelle taustoineen.

P06:lle Särkänniemi Cupista värisuora!

Tampereen valloitus onnistui P06 joukkueelta erinomaisesti, kun kaikki kolme joukkuetta ottivat mitalit sarjoissaan. Valkoinen joukkue voitti liigan, jossa sininen joukkue otti puolestaan pronssia. Ykkösessä Musta joukkue saavutti hienosti hopeaa. Upea mitalivärisuora oli näin ollen valmis! Paljon onnea koko joukkueelle taustoineen.

B-tytöille hopiata Kokkolasta!

B-tyttöjen joukkue esiintyi pirteästi Kokkola Cupissa ja korjasi hopeat kotiin tuomisiksi. Turnaukseen mahtui niin rankkarikisaa kuin rankkasadettakin, mutta upea taistelu välillä äärimmäisissä olosuhteissa toi hienon palkinnon hopeisten mitalien muodossa. Paljon onnea koko joukkueelle taustoineen. Ajax-Sarkkirannan värejä pitivät yllä myös P09 joukkueen kolme turnausjoukkuetta. Otteet olivat pitkälti positiivisia, sillä esim P09:n Valkoinen joukkue ei suostunut koko turnauksessa häviämään kertaakaan.

Ajax-Sarkkirannan värit esillä Helsinki Cupissa!

Ajax-Sarkkirannan P08 osallistui kahdella joukkueella ja P05 yhdellä joukkueella Helsinki Cuppiin. P05 haki vielä alkulohkossa hieman uomiaan, mutta porskutti sen jälkeen C-finaalit puhtaalla pelillä päätyyn asti! P08:n joukkueet pelasivat alkulohkonsa mainiosti, selviten molemmat A-finaaleihin. Sininen joukkue sijoittui 32-parhaan joukkoon ja Valkoinen puolestaan 16-parhaan joukkoon. 122 joukkueen sarjassa kokonaissuoritus oli erinomainen!

Ajaxin P07 ja Ajax-OsPa T0607 Piteå Summer Gameseissä

Ruotsissa Ajaxin värejä pitivät yllä P07 ja Ajax-OsPa T0607. Poikien sarjassa ei vielä sijoituspelejä pelattu, mutta 2006-syntyneiden tyttöjen sarjassa jatkopelien jännitystä saivat kokea molemmat joukkueet. Mukava turnaus kaikenkaikkiaan ja positiivisia otteita niin tytöiltä kuin pojiltakin.

P04 Turun ystävyyskaupunkiturnauksessa neljänneksi!

P04 kävi katsastamassa jalkapallon tason entisessä pääkaupungissamme. Taso oli kirjava, mutta yli puolet joukkueista oli kuitenkin erittäin kovia. Joukkue lähti rakentamaan peliään kesäloman jäljiltä, joten valmennuksella riitti tehtävää koutsata homma taas raiteilleen. Pykälä pykälältä peli kuitenkin parani ja tällä kertaa se riitti neljänteen sijaan, joka on erinomainen suoritus tuossa seurassa. Pietarin Zenit osoittaitui liian kovaksi välierässä ja paineli lopulta koko turnauksen voittoon. Onnittelut koko joukkueelle taustoineen hienoista suorituksista!

Foyle Cupissa Ajax pelureita!

WBA-FDS:n joukkueessa oli mukavasti Ajax-poikia, kun joukkue venyi historiansa parhaimpaan saavutukseen Foyle Cupissa Irlannissa. Akusti Jalasvaara, Otso Liimatta, Joona Lohela ja Narit Sarkkinen saivat vyölleen nipun kovia kansainvälisiä pelejä. Kotiin tuomisina oli hieno kuudes sija kovassa seurassa. Onnea pojille hienosta suorituksista!

mm tällaista mahtui Ajaxin heinäkuuhun. Pallo pyörii kuitenkin myös elokuussa, joten pysyhän "kanavalla".