Toimiston lomien aikana huomioitavaa...

4.7.2018

Tästä uutisesta löydät ohjeet asiointiin henkilökunnan ollessa lomalla.

Ajax-Sarkkirannan henkilökunta on lomalla seuraavasti:

Toiminnanjohtaja Arttu Kauppinen 5.-29.7.2018

Valmennuspäällikkö Arto Jalasvaara 22.6-29.7.2018

Seurasihteeri Pirjo Alarauhio 2.-15.7.2018 ja 6.-19.8.2018

Lomien aikana on hyvä huomioida seuraavat asiat:

Laskut: Seurasihteeri käy tarkastamassa satunnaisesti saapuneet laskut.

Pelit: Seurasihteeri perehtyy syksyn peleihin lomansa jälkeen.

Seurasiirrot: Seurasiirtoja hoidetaan henkilökunnan toimenpitein lomien jälkeen.

Uudet joukkueet P13 ja T12-13: Ilmoittautuminen joukkueisiin on auki P13 ja T1213 sivuilla. Mahdollisiin kysymyksiin vastaa toiminnanjohtaja lomansa jälkeen.

Uudet harrastejoukkueet: Ilmoittautuminen on auki nettisivuilla. Kysymyksiin vastaavat harrastekoordinaattorit Ville Rautio ja Roope Halonen (tiedot löytyvät harrastejoukkueiden sivuilta.)

Olemassa oleviin joukkueisiin liittyminen (P12-Miehet ja T1011-Naiset): Jos kesän mm-kisat ovat sytyttäneet futiskipinän voit toki olla yhteydessä suoraan olemassa oleviin joukkueisiimme.

Kehityksen seurannassa olevat joukkueet: Pohjois-suomen valmennuskeskuksen kehityksen seurantaan kuuluvissa asioissa yhteyshenkilönä Ajax-Sarkkirannan osalta on Mikko Väänänen p.050 343 8688

Hallihankeasiat: Mahdolliset kysymykset sähköpostitse jäsenseurojen edustajilta, jotka ohjaavat sitten kysymykset oikeaan osoitteeseen (Ajax Tero Vedenjuoksu tero,vedenjuoksu@ajaxsarkkiranta.fi, KeKi Matti Kangas matti.k.kangas@gmail.com ja Tervarit-juniorit Ville Luotola ville.luotola@tervaritjuniorit.fi)

Mukavaa kesän jatkoa kaikille!