WBA-leirin päätöspäivänä ratkottiin mm-kisojen voittaja

21.6.2018

Mm-kisat huipensivat WBA-leirin
Mm-kisat huipensivat WBA-leirin
Pitkän leirin päätteeksi virtaa riitti vielä mukavasti viimeisiinkin peleihin.
Pitkän leirin päätteeksi virtaa riitti vielä mukavasti viimeisiinkin peleihin.
WBA-leiriläiset koolla ja valmiina palkintojen jakoon.
WBA-leiriläiset koolla ja valmiina palkintojen jakoon.
Kristian Heames "Sanen" tentissä.
Kristian Heames "Sanen" tentissä.

Haastattelussa WBA FDS:n "headcoach" Kristian Heames

WBA-leirin päätöspäivänä ratkottiin mm-kisojen 2018 mestaruus. Mikäli toimituksemme korviin kantautui oikea tieto niin ainakin Egyptin joukkue voitti tekonurmen puolella mestaruuden. Luonnonnurmen puolella käytyjen taistojen tulos jäi pieneksi arvoitukseksi, mutta yritystä, asennetta ja hienoja suorituksia nähtiin jokaiselta. Leiri päätettiin juhlavasti leiritodistusten ja mitalien jakoon.

Ajax-Sarkkirannan OP-kesätyöntekijä Santtu Tervonen sai tulikasteensa tähtireportterina, kun hän tempaisi WBA FDS:n nokkamiehen Kristian Heamesin haastatteluun. Kristian on vetänyt leirejä Suomessa jo useamman vuoden ja toimihan hän FF Jaron päävalmentajanakin taannoin. 

K: Kristian, millaiset fiilikset tästä leiristä?

V: "Todella hyvät fiilikset. Täällä on paljon positiivisella tavlla energisiä lapsia. Paljon potentiaalisia pelaajia. Harjoitteet on tehty hyvin ja innokkaasti."

K: Millainen leirillä olevien pelaajien laatu on?

V: "Erittäin hyvä. Täällä on taitavia pelaajia ja hyvällä asenteella harjoittelevia pelaajia todella paljon."

K: Valmennatko tulevaisuudessa vielä Suomessa?

V: "Junioreiden kanssa haluan ehdottomasti tehdä töitä jatkossakin. Olen toki kiinnostunut myös aikauisten valmentamisesta, jos sopiva haaste tarjoutuu."

K: Mitä mieltä olet Suomen kesästä?

V: "Hah hah haa (leirillä on ollut todella vaihteleva sää). Pidän suomen kesästä. Aurinko paistaa ja luonto on kaunista, vaikka välillä sadetta ja tuulta on aika paljon."

K. Kuka voittaa mm-kisat 2018?

V: "Toivon toki, että Englanti voittaisi, mutta ehkä joukkue ei ole siihen vielä ihan valmis. Todennäköisesti realistisempi voittaja tulee joukosta Espanja, Ranska tai Saksa."

WBA-leiri on näin ollen päätöksessään. Osa pelaajista sai jo kutsun jatkoleirille ja tuli kutsua tai ei niin varmasti kaikille saatiin mukava kokemus ja uusia eväitä omalle pelaajapolulle. Kiitos kaikille pelaajille, valmentajille, talkoolaisille, kesätyöntekijöille ja järjestäjille.