Tyttövoimaa WBA-leirillä!

20.6.2018

Sinne helähtää!
vas.alk Minttu, Iita, Petra, Cecilia ja Venla vastailivat topakasti kysymyksiin.

Kisagallup mm-kisoista nosti tyttöjen tunteet pintaan!

WBA-leirin kolmantena päivänä luotiin jutun muodossa katsaus tyttöjen ryhmään. Lähes parikymmentä tyttöä kuuntelee tarkkaavaisesti valmentaja Ashleyn ohjeita. Treeneissä vallitsee todella positiivinen tekemisen meininki ja energia. Maaleja, torjuntoja ja kovaa tsemppausta tulee liukuhihnalta.

Nappasimme nipun ryhmän nuorimpia pieneen mm-kisagalluppiin. Ensimmäisen kysymykseen, mikä on ollut kivoita wba-leirillä? Saadaan todella yksimielinen vastaus kuin tykinsuusta "Kaikki!" kajahtaa kuorossa ja asia ei jää epäselväksi.

Seuraava kysymys, kuka voittaa maailmanmestaruuden aiheuttaakin sitten jo enemmän pohdintaa. "Hmmm, hmmm, hmmm." "Mitä jos ei tiedä?" "En tiedä kaikkia joukkueita," "Tämä onkin vaikea kysymys". Vähitellen vastauksia alkaa kuitenkin pulpahdella. Minttu veikkaa voittajaksi Englantia. Cecilia puolestaan maata jossa Ronaldo pelaa, eli Portugalia. Venla, Petra ja Iita ovat puolestaan Brasilian kyydissä.

Mites suosikkipelaaja. Eli kuka pelaajista on suosikkisi? Cecilia ilmoittaa välillömästi "Ronaldo". Muut tytöt vastaavat tähän nopeasti "Messi, Messi, Messi, Messi". Kun haastattelija muistuttaa Messin faneja siitä, että ensimmäisen pelin jälkeen maalitili on Messillä vielä avaamatta ja rankkarikin epäonnistui, kun taas Ronaldo tekaisi kolme maalia, alkaa melkoisen tuohtunut "hyökkäys". "Ronaldo leuhottaa liikaa!" "Se menee tällä tavalla nurmen pintaan (tytöt näyttävät) ja kierii aijaijaijai!" "Eihän se Messi voi aina tehdä maaleja, kun ei mekään jokaisesta paikasta aina tehdä. Eli kun ei mekään aina saada maalia, niin ei Messikään aina voi maalia tehdä!"

Muutama tytöistä kyselee vielä voisiko maailmanmestariveikkausta tai suosikkipelaajaa vaihtaa? Tähän ei enää kuitenkaan ole aikaa sillä valmentaja Ashleyn seuraava harjoite kutsuu... :)