Ajax-Sarkkiranta ja Fysios tiiviissä yhteistyössä

3.5.2018

Fysios Kempeleen tiimi (vas alkaen: Mika, Sonja, Pia, Markku, Laura ja Vili)

Yhteistyö tuo monenlaista lisäarvoa Ajaxilaisille!

Ajax-Sarkkiranta ja Fysios tekevät tiivistä yhteistyötä tälläkin kaudella. Viime kaudella Fysiofeel toimi yhteistyökumppaninamme, mutta nyt Zeppeliinin toisesta kerroksesta löytyvät fysioterapian ja liikunnan huipuammattilaiset toimivat Fysisoksen nimellä. Tässä Rantalakeuden juttu aiheesta.

Yhteistyö starttaa infotilaisuudella ke 16.5.2018 Kempeleen kunnantalon valtuustosalissa klo 18.00-19.30. Infoon ilmoittautuminen on auki seuran nettisivuilla. Info on suunnattu pelaajien vanhemmille, aikuispelaajille ja vanhemmille junioreille. Ilmoittautumisen yhteydessä Fysioksen tiimille voi lähettää kysymyksiä vaikkapa ravintoon, lepoon, lihashuoltoon, vammojen ennaltaehkäisyyn tai oheisharjoitteluun liittyen.

Kohdejoukkueiksi yhdessä Fysioksen tiimin kanssa valittiin tälle vuodelle T0405, P04 ja P05. Kyseisille joukkueille nimettiin omat fysioterapeutit. T0405 joukkuelle Vili, P05 joukkueelle Laura ja P04 joukkueelle Markku. Joukkueet sopivat tälle keväälle tarvittavia pelaajamittauksia oman terapeuttinsa kanssa ja saavat lisäksi keinoja mm lihashuoltoon.

Myös Fibaco ja Pilates tulevat mukaan tämän vuoden ohjelmaan. Pilatesta toteutetaan T0405 joukkueelle syksyllä Pian ohjauksessa ja loppuvuodesta Ajaxin valmentajille vedetään koulutus Pilateksesta. Fibacoa on tajolla Sonjan opein ja siitä pääsevät syksyllä nauttimaan P04 joukkueen pelaajat. Loppuvuodesta Ajaxin valmentajille on niinikään tarjolla Fibacokoulutusta.

Ajax-Sarkkirannan jäsenille Fysiosin hinnoista tulee lisäksi -10% alennus jäsenkortilla.

Ajax-Sarkkirannan toiminnanjohtaja Arttu Kauppinen on yhteistyöstä erittäin mielissään. "Meillä oli Fysiofeelin kanssa hyvä vuosi viime vuonna. Nyt Fysioksen kanssa toimintaa on hiottu entisestään ja yhteistyöpaketti on rakennettu todella hyvässä vuorovaikutuksessa. Fysios tulee näkymään nettisivuillamme, jalkapallokouluissamme ja WBA-leirillä. Mikä parasta niin modernin yhteistyön merkeissä Fysios näkyy myös arjessamme ja saamme merkittävää lisäarvoa joukkueidemme ja valmentajiemme toimintaan. Suuret kiitokset jo tässä vaiheessa Fysiokselle!"