Ajax-Sarkkiranta mukana soveltavan liikunnan tapahtumassa

2.5.2018

Ajaxin pisteellä voit näyttää mm taitosi ja voimasi!

Ajax-Sarkkiranta osallistuu Zemppi Areenalla järjestettävään soveltavan liikunnan tapahtumaan lauantaina 5.5.2018. Toimintaa Zemppi-Areenalla on tarjolla klo 10.00- 14.00 ja Zimmarissa klo 14.30- 15.30 (katso kuva).

Ajax-Sarkkirannan jalkapallopistettä vetää seuran valmennuspäällikkö Arto Jalasvaara. Pisteellä on mahdollisuus todelliseen jalkapallon ilotulitukseen, sillä osallistujien omien toiveiden mukaan pisteellä voi pelata, kokeilla kuinka kovaa jalkapallo osuu pallotutkaan, testata erilaisia kikkoja tai vaikkapa kokeilla maalintekoa.

Toiminnanjohtaja Arttu Kauppinen avaa tapahtumaa seuraavasti "Hienoa, että tällainen tapahtuma järjestetään. Kun meitä kysyttiin mukaan, niin halusimme luonnollisesti tuoda oman panoksemme päivään. Tapahtuma on tarkoitettu erityisliikkujille, matalan kynnyksen liikuntatoimintaa etsiville ja kenelle tahansa muulle liikunnasta kiinnostuneelle. Eli siis aivan kaikille. Tulemme tapahtuman yhteydessä myös kartoittamaan halukkuutta osallistua kesällä alkaviin harrastejoukkueisiin sekä tulevaisuudessa mahdollisesti perustettavaan erityisliikunnan jalkapalloryhmään. Tulemme tiedottamaan näistä edellämainituista uusista joukkueista ja ryhmistä lisää touko-kesäkuun aikana."

Tervetuloa viettämään mukavaa liikuntapäivää Zemppi-Areenalla!