Kesätöitä tarjolla

3.4.2018


Työllistämme nuoria pääosin jalkapallokoulun ojaajan tehtäviin!

Kesätöitä Ajax-Sarkkirannassa? No niitähän on tarjolla! Haku on ollut auki jo muutaman viikon ja hakemuksia on tullut jo mukavasti. Vielä on kuitenkin aikaa hakea kesätöitä futiksen parissa, haku on auki 30.4.2018 asti.

Palkkaamme kesätyöntekijöitä pääasiassa jalkapallokoulun ohjaajan tehtäviin. 

Työn kuvaus: 

1. Kesätyötä jalkapallokoulun ohjaajan tehtävissä. Tehtävään voi kuulua lisäksi turnauskioskin myyntiin ja järjestelyyn liittyviä tehtäviä sekä sosiaalisen median tehtäviä. Työn sisältöä ja painotuksia voidaan räätälöidä hakijan osaaminen huomioiden

2. Kesätyötä jalkapallokoulun vastuuohjaajan tehtävissä. Tehtävään voi kuulua lisäksi turnauskioskin myyntiin ja järjestelyyn liittyviä tehtäviä sekä sosiaalisen median tehtäviä. Työn sisältöä ja painotuksia voidaan räätälöidä hakijan osaaminen huomioiden. Vastuuohjaajan tulee olla väh 18-vuotias.

Työaika:

Pääosalla ohjaajista touko-kesäkuu (29.5-21.6.2018). Osalle töitä on tarjolla myös yksittäisinä iltoina toukokuussa ja pieninä jaksoina heinä ja elokuussa (mahdollisuuksiesi mukaan).

Arvostamme:

Arvostamme reippautta, omaaloitteisuutta, tunnollisuutta ja sosiaalisuutta. Sitoutuminen työtehtäviin ja täsmällisyys niiden toteuttamiseksi ovat niinikään tärkeitä ominaisuuksia. Jalkapallon pelaaja/ohjaaja tausta on plussaa, mutta ei välttämätöntä. Tehtäviin annetaan koulutus

Miten työtä haetaan:

Hae työtä hakulomakkeella tai OP:n sivujen kautta

Lisätietoja:

Valmennuspäällikkö Arto Jalasvaara, arto.jalasvaara@ajaxsarkkiranta.fi tai p.050 588 3599

tai

Toiminnanjohtaja Arttu Kauppinen, arttu.kauppinen@ajaxsarkkiranta.fi tai p.050 307 3969