AC Oulu myönsi Ajax-Sarkkirannalle tukea jalkapalloharrastuksen maksuihin

6.3.2018

AC Oulu järjestää Ajax-Sarkkirannan tapaan myös jalkapallokouluja pienille futarin aluille.

Hae tukea 30.4.2018 mennessä.

AC Oulun seurajohtaja (ja Ajax-Sarkkirannan entinen junioripäällikkö) Juho "Äffä" Meriläinen täytti vastikään pyöreitä vuosia. AC Oulu ja Äffä ovat päättäneet tukea paikallisia seuroja kohdentamalla Äffän synttärilahjakassan vähävaraisten lasten harrastamisen tukemiseen.

1500€:n tukipotti jakaantui kolmelle määräaikaan mennessä hakemuksensa täyttäneelle seuralle, Ajax-Sarkkirannalle, Oulun Luistinseuralle ja Oulun Työväen Palloilijoille. Kukin seura sai näin ollen 500€ jaettavaa tukea.

Ajax-Sarkkiranta kohdentaa tuen hakemusten perusteella. Ensisijaisesti tuki on tarkoitettu niille perheille, joilla on vaikeuksia rahoittaa lapsensa/ lastensa jalkapallon harrastusmaksuja työttömyyden, sairauden tai jonkin muun vastaavan tyyppisen syyn vuoksi. Ajax-Sarkkirannan johtokunta käsittelee hakemukset toukokuussa, joten hakemukset tulee täyttää viimeistään 30.4.2018 mennessä.

Lisäinfoa ja hakemuslomake löytyvät täältä. Pääset lisäinfoon ja hakemukseen myös etusivun vasemmasta reunasta löytyvästä linkistä.

AC Oulun uutinen aiheesta löytyy puolestaan täältä

Jos haluat palautella mieleen kukas tämä Juho "Äffä" Meriläinen onkaan, niin hyvä mahdollisuus siihen on viime vuonna julkaistun Ajax-Sarkkirannan juhlavuoden juttusarjan kautta. Äffä oli tuossa juttusarjassa yksi haastatelluista. Haastattelu löytyy täältä

Ajax-Sarkkiranta ry haluaa osoittaa valtavan suuret kiitokset Juho "Äffä" Meriläiselle, AC Oululle ja kaikille Äffän synttärikassaan osallistuneille tukijoille. KIITOS!

Ja tottakai seuramme onnittelee myös Äffää 30-vuotispäivän johdosta. Paljon onnea!