Ajax-Sarkkirannan tyttövoimaa Oulu Girls Cupisssa

4.2.2018

E10 sarjan mitalistit
D12 sarjan mitalistit

Mitalin makuun päästiin parissakin eri ikäluokassa!

Oulussa pelattiin viikonlopun aikaan yksi talvikauden suurimmista tyttöjalkapalloturnauksista (OGC). Otteluita pelattiin kolmessa eri hallissa, koko pitkän viikonlopun ajan.

Ajax-Sarkkirannalta olivat tulessa T0405 joukkue, Ajax-OsPa Yj T0607 joukkueet, T0809 joukkueet sekä pienet ja pippuriset T1011 joukkueet. Oppia tuli taas roppakaupalla lisää jokaiselle ja tytöt tsemppasivat hienosti niin mukavissa, kuin vaikeissakin vaiheissa. Erityistä ihastusta ja kiitosta keräsi Ajax-Sarkkirannan joukkueiden halu avata ja rakentaa peliä, pitkän roiskimisen sijaan. Myös maalivahtipelin osalta tuli positiivista kredittiä, joka juontanee juurensa mm siihen,että tyttöpuolella on ollut hieno innostus osallistua maalivahtiharjoituksiin.

Hyvä työ kantoi monenlaista hedelmää viikonlopun aikana ja mitalien makuunkin päästiin. Ajax-OsPa T0607 Yj nappasi prossia kaulaansa D12 sarjassa. Tytöt kaatoivat pronssipelissä Bollklubben- 48:n lukemin 2-1. Ajax-Sarkkirannan  T0809 joukkue nappasi niinikään lätkät kaulaansa kun E10 sarjan pronssiottelussa kaatui ONS T08 Punainen huikean rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Ajax-Sarkkiranta ry onnittelee jokaista tyttöjoukkuettamme taustoineen hienoista suorituksista. Paljon treeni-intoa junioripolun jatkoon!

Nälkäisimmille futisjännäreille löytyy seuraavanlaista lisämateriaalia:

E10 sarja pronssiottelu YouTube videona täältä

T0809 joukkueen turnausraportti täältä