Maalivahtivalmennuksen tuoreimpia tuulia

3.2.2018

Antin vierailu antoi paljon maalivahdeille, maalivahtivalmentajille sekä joukkuevalmentajille.
Antin vierailu antoi paljon maalivahdeille, maalivahtivalmentajille sekä joukkuevalmentajille.

Antti Niemi teki koulutusvierailun Ajax-Sarkkirannan, Haukiputaan Pallon ja Tervarit junioreiden valmentajille.

Ex-maajoukkuemaalivahti ja uran absoluuttisella huipulla luonut Antti Niemi vastaa nykyään palloliitossa maalivahtivalmennustoiminnan kehittämisestä muummoassa. Ajax-Sarkkirannan, Haukiputaan Pallon ja Tervarit junioreiden valmentajille oli tarjolla harvinaista herkkua lauantaina, kun Antti kävi tekemässä seuroille yhteisen koulutusvierailun.

Haukiputaalle, HauPa hallille oli saapunut täysi tupa. Yhteensä 25 valmentajaa/ seuratoimijaa oli tarkkana kuuntelemassa, katsomassa ja ennenkaikkea keskustelemassa maalivahtiharjoittelun saloista. Antti oli kasannut erinomaisen paketin lähtien nappulavaiheen maalivahtivalmennuksesta, päättyen siihen mitä huippumaalivahdilta vaaditaan. Koulutuksessa hyödynnettiin mm videoklippejä ja malliharjoituksia. Koulutus antoi hyviä vinkkejä maalivahtivalmentajille, mutta myös joukkuevalmentajille!

Suuret kiitokset Antti Niemelle, assistenttina toimineille Jani Luukkoselle ja Mikko Väänäselle. Suuret kiitokset niinikään reippaasti toimineille HauPa veskareille malliryhmätyöskentelystä sekä HauPan Matti Kinnuselle tilaisuuden järjestelyistä.

Koulutuksen anti, mielenkiintoisine videoklippeineen tullaan jalkauttamaan tulevissa valmentajakerhoissa.