Perhefutiksen kevään jakso käynnistyy 11.1.2018

10.1.2018

Pääsimme viimemetreillä isompaan saliin, joten varsijoille kannattaa vieläkin ilmoittautua!

Ajax-Sarkkiranta on ainoana Oulun alueen seurana mukana palloliiton pilotissa, perhefutiksessa. Supersuositun perhefutiksen kevään jakso käynnistyy torstaina 11.1.2018 klo 18.00-19.00 Kempeleen kirkonkylän koulun A-salissa. Kyseinen aika ja paikka toimii perhefutiksen vakiovuorona kevätkauden ajan.

Isomman salin ansiosta mukaan voidaan ottaa lisää perheitä. Näin ollen varasijoille kannattaa edelleen ilmoitautua ja vaikka et ehtisi mukaan aloitukseen niin mukaan ehtii hyvin vielä seuraavanakin torstaina. Lisätietoa ja ilmoittautumiset tästä linkistä.

Toiminta on suunnattu 2013-ja 2014 syntyneille lapsille vanhempineen. Isän tai äidin sijasta lapsen mukana liikkumassa voi toki olla esim isovanhempi, kummi tai aikuinen ystävä.

Mukavia hetkiä perhefutiksen parissa!