Tiedote hallihankkeesta vol.9- Hallihanke etenee suopeissa tuulissa

16.12.2017

Tervarit Juniorit ry mukaan halliyhtiöön

Kempeleen Palloiluhalli oy:n hallihanke etenee askel askeleelta. 13.12.2017 pidetyssä kokouksessa halliyhtiö järjestyi osakeannin jälkeen uudelleen. Ajax-Sarkkiranta ry:n ja Kempeleen Kiri ry:n seuraksi halliyhtiöön liittyi Tervarit Juniorit ry. Uuden hallituksen kokoonpano on seuraava: Miika Hakola (pj), Teemu Pääkkö, Visa Viren, Tero Vedenjuoksu, Matti Kangas ja Ville Luotola. Halliyhtiön alaisuudessa toimivan halliryhmän työskentelyä johtaa puolestaan Arttu Kauppinen.

Rahoituksen osalta palikat ovat positiivisella mallilla. Rahoituskokonaisuuteen liittyen on kuitenkin edelleen ensiarvoisen tärkeää saada myös julkista tukea hankkeelle, jota haetaan rakentamiseen Oulun seudun leaderistä. Aluehallintovirastosta tullaan hakemaan lisäksi tukea hallin varusteluun. Näiden lisäksi tullaan tekemään yksityishenkilöille ja yrityksille suunnattu vapaaehtoisuuteen perustuva varainkeruukampanja, josta lisää ensi vuoden puolella.

Urakoitsijaneuvotteluiden toinen vaihe on parhaillaan käynnissä ja kaiken sujuessa aikataulutuksen mukaisesti ne saadaan loppuun tammikuun aikana.