Suomi 100 - Sankarivainajien muistotilaisuus

16.11.2017

Ajax-Sarkkiranta ry osallistuu Kempeleen kunnan järjestämään sankarivainajien muistotilaisuuteen ja seppeleen laskuun Kempeleen hautausmaalla 6.12.2017.

Kunnallisneuvos Pertti Sankilammen terveiset (päivätty 4.12.2017): "Hei kaikki . Olette luottamukseni arvoisia. Tämä on hieno juttu. Kävin tänään vielä seurakunnan väen kanssa sankarihaudalla. Kerroin miten arvokas tehtävä hoidetaan. Sieltä tuli suuret kiitokset jo tässä vaiheessa. Kunniavartio ja kaikki te muutkin olette tervetulleita haudalta suoraan itsenäisyyspäivän juhlaan Kokkokankaan Seurakuntakeskukseen. Juhla alkaa kahvitarjoilulla. ( kuuma kahvi maistuu varmaan hyvältä ) Tulen haudalle 10.40 annan myös osaltani viimeiset ohjeet. Havuseppeleet ovat vanhassa tapulissa .Muistakaa lämmin vaatetus.Näemme itsenäisyyspäivänä.
Kiitoksin Pertti

6.12.2017 tilaisuus:

Tilaisuudesta: Ainutkertainen ja ainutlaatuinen tilaisuus. Symboliikaltaan erityinen.

Aloitus ja kokoontuminen: Tehtävä alkaa jumalanpalveluksen jälkeen noin klo 11.00. Paikalla tulee olla VIIMEISTÄÄN klo 10.45. Kokoontuminen Kempeleen hautausmaalla (Piriläntie 190, 90440 Kempele), sankarihaudoilla.

Varustus: Säänmukainen siisti pukeutuminen (ei pukupakkoa)

Tehtävän sisältö: Tapahtuman aikana seisominen haudan vierellä ja merkistä pienen seppeleen laskeminen.

Yhteyshenkilö kysymyksissä ja ongelmatilanteissa: Arttu Kauppinen, p.050 307 3969

Kunniavartioon nimetyt henkilöt (listan perässä varalla olijat):

- Huomioittehan, että varalla olijoista numeroilla 1,2 ja 3 olevat tulevat myös paikalle järjestelyihin ja mahdollisiin pikatilanteisiin liittyen klo 10.45.

Kunniavartio 6.12.2017

Tikkala Esa

Toivainen Mikko

Tolonen V-P