Ajaxin P04 PSL mestariksi!

7.10.2017

Ajaxin P04 on PSL:n mestari!

Ratkaisevassa pelissä VPS kaatui selkeästi 3-0!

Ajax-Sarkkirannan P04 joukkue on voittanut Puolen Suomen Liigan (PSL) mestaruuden. Lauantain pelit takasivat sen, että ero pahinpaan uhkaajaan Kuopion Palloseuraan kasvoi tavoittamattomaksi. Joukkueen vastuuvalmentaja Mikko Väänänen veti pelit ja PSL sarjan yhteen seuraavasti:

0-0 SJK: "Vähän nihkeä peli. Huomasi, että pojat mietti sarjatilannetta ja jännitti. Tämä leimasi koko peliä. Vapautunut suorittaminen puuttui. Toki SJK oli myös hyvä ja pelasi heidän valmentajansa mukaan tassapainoisimman pelinsä pitkään aikaan. Oli meillä kyllä paikkoja läpiajoja myöten, mutta ei uponnut. Nolla omassa päässä ja hyvä puolustuspelaaminen toki puolestaan lämmittivät. Tasuri oli tuloksellisesti minimi ja se saatiin.Tietyllä tapaa oli hyväkin, että saatiin oppia painetilan käsittelystä koko päivälle, sillä tasapelin myötä toinen peli oli "pakko" voittaa."

3-0 VPS: "Vapautuneempi fiilis jo ennen peliä. Huomasi, että jännitykset oli jännitetty. Aikainen johtomaali, parempi liike ja keskialueen herruus olivat mm ratkaisevia tekijöit siihen, että peli oli täysin hallussamme. Ehjä ja hyvä esitys kaikenkaikkiaan, vaikka paikkoja oli useampaankin maaliin."

"PSL oli sarjana kaksijakoinen. Joukkueita oli hieman liikaa. Tämä näkyi liian suurina tasoeroina. Pääsimme liian helpolla muutamissa peleissä. Sen verran kovia joukkueita ja pelejä kuitenkin saatiin, että tosissaan sai vääntää tämän tuloksen eteen. 6-7 joukkuetta oli potentiaalinsa puolesta mestaruustaistossa mukana. Hieno palkintohan tämä on tuossa seurassa pelillisesti ja tuloksellisesti. "

Mestaruus on Ajax-Sarkkirannan seurahistorian ensimmäinen PSL:ssa. Paljon onnea koko joukkueelle taustoineen ja tsemppiä pelaajapolun seuraavalle askelmalle!

PSL sarjataulukko: https://www.palloliitto.fi/splpohj/pojat-13-puolen-suomen-liiga/tilastot?group=2