Miniliiga tuo Sarkkirannan kentille noin 400 junioria!

2.8.2017

Sarkkirannan kentillä on viikonloppuna taas sykettä mm miniliigan merkeissä.
Sarkkirannan kentillä on viikonloppuna taas sykettä mm miniliigan merkeissä.

Tervetuloa nauttimaan pikkujunnujen futiksesta lauantaina klo 09-17.

Miniliiga on Ajax-Sarkkirannan, Tervarit Junioreiden, Limingan Pallokarhujen, Haukiputaan Pallon, Oulunsalon Pallon ja Ponkilan Panttereiden yhdessä järjestämä ilmaisturnauskiertue seurojen pienimmille junioreille (2008-2011 syntyneet). Tämän sesongin viides turnauspäivä pelataan tulevana lauantaina (5.8) Kempeleessä, Sarkkirannan tekonurmella sekä yu-stadionin nurmella.

Miniliigassa lohkot rakennetaan siten,  että sopivat pelit löytyvät niin vasta harrastuksen aloittaneille, kuin myös hieman pitempään pelanneille. Joukkueita onkin mukana 13:sta lohkossa yhteensä huimat 54 kappaletta! Muutama vieraileva tiimikin on tällä kertaa mukana kun Kajaanin Palloilijoiden 10-11 syntyneet pojat sekä FC Wimman 10-11 syntyneet tytöt ovat menossa mukana.

Tervetuloa seuraamaan aina suuria tunteita ja elämyksiä tarjoavaa junnufutista! Kenttien välissä palvelee Ajax-Sarkkirannan turnauskioski, seuramme P10-joukkueen vanhempien toimesta. Näin ollen kuivin suinkaan ei tarvitse olla, jos ottaa hieman käteistä mukaan.

Kentät eivät Kempeleessä jää tyhjäkäynnille sunnuntainakaan. Tuolloin pelataan samoilla kentillä T0809-junnujen piirisarjaturnaus. Kioski palvelee myös sunnuntaina. Tervetuloa myös silloin.