Miniliiga tuo Sarkkirannan kentille noin 400 junioria!

2.8.2017

Sarkkirannan kentillä on viikonloppuna taas sykettä mm miniliigan merkeissä.

Tervetuloa nauttimaan pikkujunnujen futiksesta lauantaina klo 09-17.

Miniliiga on Ajax-Sarkkirannan, Tervarit Junioreiden, Limingan Pallokarhujen, Haukiputaan Pallon, Oulunsalon Pallon ja Ponkilan Panttereiden yhdessä järjestämä ilmaisturnauskiertue seurojen pienimmille junioreille (2008-2011 syntyneet). Tämän sesongin viides turnauspäivä pelataan tulevana lauantaina (5.8) Kempeleessä, Sarkkirannan tekonurmella sekä yu-stadionin nurmella.

Miniliigassa lohkot rakennetaan siten,  että sopivat pelit löytyvät niin vasta harrastuksen aloittaneille, kuin myös hieman pitempään pelanneille. Joukkueita onkin mukana 13:sta lohkossa yhteensä huimat 54 kappaletta! Muutama vieraileva tiimikin on tällä kertaa mukana kun Kajaanin Palloilijoiden 10-11 syntyneet pojat sekä FC Wimman 10-11 syntyneet tytöt ovat menossa mukana.

Tervetuloa seuraamaan aina suuria tunteita ja elämyksiä tarjoavaa junnufutista! Kenttien välissä palvelee Ajax-Sarkkirannan turnauskioski, seuramme P10-joukkueen vanhempien toimesta. Näin ollen kuivin suinkaan ei tarvitse olla, jos ottaa hieman käteistä mukaan.

Kentät eivät Kempeleessä jää tyhjäkäynnille sunnuntainakaan. Tuolloin pelataan samoilla kentillä T0809-junnujen piirisarjaturnaus. Kioski palvelee myös sunnuntaina. Tervetuloa myös silloin.