Nyt jysähti! Jack Collison mukaan WBA-leirille!

11.5.2017

Jack Collison
Jack Collison
Jack ja Gareth Bale vääntämässä Frank Lampardin kanssa (WAL-ENG)
Jack ja Gareth Bale vääntämässä Frank Lampardin kanssa (WAL-ENG)

Ilmoittatuminen on auki 20.5 asti. Leirille on hakenut jo lähes 90 pelaajaa, toimi siis nopeasti!

Ajax-Sarkkirannan valmennuspäällikkö Arto Jalasvaara myhäilee tyytyväisenä, eikä suotta. West Bromwich Albionin kanssa tehtävän yhteistyön kautta leirille on saatu kiinnitettyä Jack Collison! Jackin vyöllä on mm valioliigaa West Ham Unitedin paidassa sekä maaotteluita Walesin paidassa itsensä Gareth Balen (Real Madrid) rinnalla (kuva). Nykyään Jack toimii Peterborough Unitedin akatemiavalmentajana ja junioripelaajatarkkailijana.

"Mahtavaa, että saamme Jackin tasoisen kaverin mukaan leirille valmentajaksi. Kyseessä ei siis ole vierailu vaan hän toimii yhtenä koutsina leirillä! Hänellä riittää varmasti paljon annettavaa ja kokemuksia jaettavaksi mm absoluuttisella huipulla olevasta sarjasta pelaamisesta. Odotan todella innolla, että pääsemme keskustelemaan erilaisista yhteistyömalleista hänenkin kanssaan leiriläisten ja seuramme hyödynnettäväksi." Jalasvaara mehustelee.

WBA-leirin suosio jatkuu. Lähes 90 pelaajaa on jo lähettänyt hakemuksen leirille. Mukaan kuitenkin vielä mahtuu. Ilmoitautuminen on auki 20.5 asti.

Lisätietoa Jack Collisonista tästä.

Lisätietoa WBA-leiristä ja hakulomakkeeseen tästä.