Musapalloilukoulutus päiväkotien henkilökunnalle starttasi vauhdikkaasti!

9.5.2017

Musapalloilukoulutus käynnistyi!
Musapalloilua voi hyödyntää esim musiikkiin kytkettyyn venyttelyyn.

Koulutukset jatkuvat ensi viikolla ja päiväkotifutis kruunaa kokonaisuuden 23.5!

Ajax-Sarkkiranta aloitti tämän kevään musapalloilukoulutukset päiväkotien henkilökunnalle tänään! "Tulessa" oli kahdeksan musapalloilijan ryhmä kolmesta eri päiväkodista. Koulutus sujui hienosti vuorovaikutteisessa ja idearikkaassa ilmapiirissä.

Ajax-Sarkkiranta haluaa syventää yhteistyötä mm alueen päiväkoteihin tarjoamalla erilaisia teemakoulutuksia jalkapalloon liittyen, joilla saadaan lapset liikkumaan ja innostumaan. Musapalloilu on yksi erinomainen tapa rakentaa monipuolisia palloiluharjoituksia eri ikäisille.

Kouluttajana toiminut Ajax-Sarkkirannan toiminnanjohtaja Arttu Kauppinen tunnelmoi koulutuksen antia seuraavasti: "Hienoa, että tälle toiminnalle oli välitöntä tilausta kun päiväkodeilta asiaa kartoitimme.Tänään toiminnassa ollut ryhmä sai omille päiväkodeilleen mukavasti malleja ja ideoita käyttöönotettaviksi. Kouluttettavien ryhmä oli vielä erityismaininnan arvoinen, huikea porukka! Naisten joukkueemme kannattaa olla hieman varpaillaan, sillä otteet olivat sellaisia, että useampikin avauksen paikka on vaarassa :) ".

Seuraava koulutus pidetään viikon kuluttua ja päiväkotikeväänhän huipentaa 23.5 Sarkkirannassa pelattava päiväkotifutis! Päiväkotifutikseen ehtii vielä ilmoittautua 15.5 asti, tähän mennessä ilmoittautuneita on jo 199 lasta! Mukaan kuitenkin vielä mahtuu.