Naiset Kolmonen, tiukka taistelu

12.9.2018


Huippupelastus.
Huippupelastus.
Ke 12.9.2018 klo 17.30 Ajax - FC Uleåborg Sarkkiranta nurmi.

Naiset lähtivät kauden päätösotteluunsa hakemaan voittoa 3. sijalla majailevasta FC Uleåborg:sta. Oululaiset olivat ennen ottelua kaksi pistettä edellä sarjataulokossa. Joten voitolla oltaisiin mitalikannassa.

Aamupäivän kestänyt sade oli kastellut nurmen sopivasti ennen ottelua ja sade vielä taukosikin ottelun alla. 

Ottelun alussa Uleåborg oli ehkä hallitsevampi osapuoli, mutta Ajax tuli enemmän peliin mukaan kun pelaajat alkoivat paremmin löytää toisensa kentältä. Ensimmäisen jakson parhaimmat maalipaikat tulivat lähinnä kulmapotkujen maalinedushässäköiden myötä ja niitä oli kummallakin joukkueella. Tilanteet onnistuttiin kuitenkin puolustamaan puolin ja toisin. Taukolukemat näin ollen 0 - 0.

Toisella jaksolla molemmilla joukkueilla oli omat hallintajaksonsa. Muutama läpiajokin tai puolittainen sellainen nähtiin molemmissa kenttäpäädyissä. Maalivahdit nappasivat tällä kertaa pidemmän korren. Kotijoukkue haki voittomaalia lopussa vielä riskilläkin nostaen puolustuksesta lisää pelaajia ylös. Se ei kuitenkaan tuottanut toivottua tulosta, joten ottelupöytäkirjan täyttäjä pääsi tänään helpolla. Ottelussa ei tullut yhtään tilastomerkintää kirjattavaksi. 0 - 0 lopputulos riitti Uleåborg:lle pitämään sijansa. Kotijoukkue esitti ottelussa uhrautuvaa puolustustyöskentelyä ja yritteliästä hyökkäyspeliä.

Näin ollen Naisten Kolmonen on joukkueen osalta päätöksessä. Lopputulemana 4. sija ja 17 voitettua sarjapistettä. Parhaiten joukkue onnistui peleissään ONS:a ja HauPa:a vastaan. Suurimmat haasteet taas olivat Roi Utd:a ja MeLU:a vastaan pelatuissa otteluissa.

Harjoittelu jatkuu edelleen ja pikkuhiljaa keskittyminen siirtyy hetkeksi enemmän Futsal-kentille.