Naiset Kolmonen, taisteluvoitto

29.8.2018

Ke 29.9. klo 19.30 HauPa/2 - Ajax Haukiputaan keskuskenttä.

Ajax on aiemmin tällä kaudella onnistunut HauPa:a vastaan hyvin. Nyt edessä oli kolmas kohtaaminen. Ja niin vain tästäkin kairattiin voitto kotiin.

Ottelun alussa ensimmäiset puoli tuntia Ajax oli kentällä hallitsevampi joukkue ja pystyi luomaan vaarallisemmat tilanteet vastustajan maalille. Peli näytti kulkevan mallikkaasti ja jos näin pystyisi jatkamaan ottelun loppuun saakka, niin lopputulos ei voisi olla huono. HauPa pääsi kuitenkin peliin paremmin mukaan iskettyään tasoitusmaalin heti Ajax:n avausmaalia seuraavalla minuutilla. Loppujakso mentiin näissä lukemissa. Ajax:n maalin iski Petra Večerníková.

Toisella jaksolla vääntö jatkui tasaisena. Vierasjoukkue nappasi taas johtoaseman jakson puolivälin tienoilla. Maalin viimeisteli Nea Sainila, jota vastustaja ei saanut kovasta yrityksestä huolimatta pysäytettyä hänen karatessaan pallon kanssa maalia kohti. Johtoasema säilyi nyt kauemmin kuin ensimmäisellä jaksolla. Kotijoukkue tuli vielä tasoihin, mutta nyt oli vierasjoukkueen vuoro iskeä johtoasema takaisin heti seuraavalla peliminuutilla. Maalin taituroi toistamiseen Nea Sainila.

2 - 3 vierasvoitto taskussa on mukava vetää hieman henkeä ennen viimeistä sarjapeliä.

Seuraava ottelu 12.9. klo 17.30 Sarkkirannan nurmella. Vastassa FC Uleåborg.

Tervetuloa kannustamaan!