Naiset Kolmonen

2.8.2018
To 2.8.2018 klo 17.30 FC Uleåborg - Ajax Pateniemi nurmi.

Ajax lähti helteisellä Pateniemen nurmella jälleen kerran tavoittelemaan FC Uleåborg:n kaatoa. Aiemmin tähän ei ole vielä kesän viheriöillä pystytty, mutta yrittämään on aina lähdetty tosimielellä. Näin liikkeelle tälläkin kertaa. Jotenkin joukkueesta huokui jo ennen peliä vakaa usko, että josko tänään.

Ajax aloitti pelin vahvasti ja hallitsi ottelua ensimmäiseen juomataukoon asti. Reilun kymmenen minuutin pelin jälkeen Riina Pesälä runnoi maalineduspallon sinne minne se kuuluukin, mikäli haluaa kasvattaa maalitiliään. Juomatauon jälkeen FC Uleåborg löi uutta vaihdetta silmään ja painosti ensimmäisen jakson loppupuolikkaan. Ajax:n syötöt eivät jostain syystä päätyneet omille tällä jakson loppupuolikkaalla. Näin vastustaja pääsi vyöryttämään alati painetta Ajax:n puolustukselle. Tämä tuotti heille myös yhden osuman, joten tauolle mentiin sopuisissa 1 - 1 lukemissa.

Toiselle jaksolle Ajax tuli kentälle uudella sykkeellä ja otti pelinhallintaa yhä enenevässä määrin käsiinsä vai olisiko parempi sanoa jalkoihinsa. Palloa pystyttiin liikuttamaan riittävän rivakasti, että kotijoukkueen tiivis puolustus alkoi rakoilla. Tilanteita saatiin luotua ja viimeistely onnistui myös. Maalinteossa onnistuivat Nea Törmänen, Emmi Hanhineva ja Josefiina Annunen. Yksi rankkukin oli varaa missata. Ottelu päättyi 1 - 4 numeroin Ajax:lle. Näin on taas yksi joukkue vähemmän, jolle ei ole vielä koskaan pärjätty. Kaiken kaikkiaan hyvä peli joukkueelta, vaikka yksi vaikea jakso otteluun mahtuikin. Onnistumisia tuli laajalla rintamalla.

Seuraavaksi vastassa on ONS/2. Ottelu pelataan Sarkkirannan nurmella ke 8.8. klo 18.30 alkaen.

Tervetuloa kannustamaan!