MeLU kävi ryöstöretkellä

20.5.2018

Su 20.5. klo 16.30 Ajax - MeLU Sarkkiranta tekonurmi.

Merilappi United kävi vierailulla Sarkkirannassa ja oli tavallaan tyly vierailija, koska vei pisteet mukanaan Kemiin. Mutta eipä auta valitella, pitää parantaa seuraavaan peliin ja olla ahnaampi omissa maalipaikoissa.

Ensimmäinen jakso alkoi MeLU:n hienoisessa hallinnassa, mutta peli tasoittui varsin pian. Kaiken kaikkiaan tasainen vääntö koko jakson ajan. Ajax onnistui kerran maalinteossa ja pääsi tauolle 1 - 0 johtoasemassa. Maalintekijänä toimi Riina Pesälä.

Toisen jakson alkupuolella vierasjoukkue onnistui tasoittamaan pelin. Muutoin kotijoukkue pystyi luomaan vierasjoukkuetta enemmän maalintekopaikkoja.Yritykset eivät kuitenkaan päättyneet maaliin asti. Jakson lopulla MeLU onnistui jatkamaan vapaapotkun maalin perukoille ja siirtyi 1 - 2 johtoon. Ajax ei pystynyt tähän enää vastaamaan, näin ollen tarjolla oli tappion karvasta kalkkia 1 - 2 lukemin.

Seuraava ottelu to 31.5. klo 19.00 Patenimen tekonurmella. Silloin päästään testaamaan HauPa:n pelikunto.

Tervetuloa kannustamaan!