Naisten Kolmosen avaus

2.5.2018

Naiset avasivat sarjakautensa ke 2.5. klo 17.00 Sarkkirannan tekonurmella. Ottelu Ajax - ONS/N2 oli samalla Naisten Kolmosen avausottelu tälle kaudelle.

ONS saapui paikalle vajaalukuisena ja todella taistelevalla ilmeellä. Koijoukkueella oli suuria vaikeuksia saada omaa peliään kulkemaan. Heti alusta huomasi, että ONS ei lähtenyt peruuttelemaan vaan pelasi todella järkevästi ja suunnitelmallisesti.

Ensimmäinen jakso meni maalittomana ja vierasjoukkue loi kotijoukkuetta enemmän maalintekopaikkoja. Jakson loppupuolella alkoikin kotijoukkueen leirissä melkoinen vaihtorumba, kun haettiin toimivaa kenttäkoostumusta.

Vaihtoruletti jatkui myös toisella jaksolla antaen samalla huiliaikaa vastustajan ahkerille työmyyrille. Toisen jakson puolivälin tienoilla löytyi jakso, jolloin kotijoukkue pystyi osin toteuttamaan kopissa tavoitteeksi asetettua hyökkäyssuunnitelmaa. Tämä jakso poikikin voittoon vaadittavat maalit. Ottelu päättyi Ajax:n hyväksi 2 - 0 lukemin. Ottelun maaleista vastasivat Josefiina Annunen ja Petra Večerníková.

Ottelu jätti voitosta huolimatta valmennukselle mietittävää seuraavaa ottelua ajatellen. Oma peli täytyy saada toimimaan paremmin, jotta pistesaalis karttuu myös jatkossa. Toki tiettyihin asioihin saatiin myös lisää selkeyttä, kun pelaajia kokeiltiin eri pelipaikoilla.

Seuraava ottelu su 20.5. klo 16.30 Sarkkirannan tekonurmella. Vastassa tuolloin MeLU (Merilappi United).

Tervetuloa kannustamaan!