Futsal Naiset Kakkonen

10.2.2018

La 10.2.2018 klo 13.30 Ajax - Hercules/Punkku Zemppiareena.

Tällä kertaa otteluun päästiin edellisviikkoa leveämmällä pelaajarosterilla. Edellisessä ottelussa joukkue jäi maaleitta, joten nyt maalinteko ei jäisi ainakaan pelaajamäärästä kiinni.

Kotijoukkue oli kentällä hallitsevampi osapuoli. Ajax aloitti maalinteon, mutta Hercules tuli tasoihin hetken päästä. Tämän jälkeen ottelun kuva kääntyi yhä enemmän siihen, että kotijoukkue vyörytti hyökkäyksiään kohti vastustajan maalia. Onnistuen maalinteossakin viisi kertaa. Vierasjoukkue toimitti myös palloa Ajax:n maalille, mutta ei onnistunut enää ensimmäisen jakson aikana jatkamaan sitä verkon perukoille. Tauolle mentäessä taululla oli  5 - 1 lukemat kotijoukkueen hyväksi.

Toisella jaksollakin kotijoukkue onnistui useamman kerran sahaamaan vastustajan puolustuksen halki, poikki ja pinoon. Näin pallo päästiin laukomaan käytännössä tyhjään maaliin. Ajax onnistui maalinteossaan neljä kertaa toisen jakson aikana. Hercules aloitti kirinsä ottelun loppuhetkillä ja sai kavennettua loppulukemat 9 - 3 tilanteeseen.

Ottelusta jäi hieman kaksijakoinen kuva. Toisaalta pelattiin hyvin. Ajoittain hyökkäyspeli toimi näyttävästi ja palloa saatiin liiikuteltua hyvin. Maalejakin onnistuttiin tekemään. Mutta esim. puolustuspelaamisen osalta jäi vielä petrattavaa seuraaviin taistoihin. Mutta näinhän sen täytyy ollakin, koskaan et ole valmis vaan aina voi kehittää osaamistaan. Nea Törmänen oli liekeissä tänään ja paukutti neljä maalia, eli olisiko hattutemppu + sulka päälle. Annika Kyröläinen hatutti myös. Krista Hylkilä avasi kauden maalitilinsä kahdella osumallaan.

Seuraavaan otteluun joukkue matkaa Kemiin su 18.2. Silloin vastassa on FC Kemi. Ottelu pelataan Tervahallissa.