T08-09 pronssille OGC-turnauksen E-10 -sarjassa

4.2.2018


 

Oulussa pelattiin viikonlopun aikaan yksi talvikauden suurimmista tyttöjalkapalloturnauksista (OGC). Otteluita pelattiin kolmessa eri hallissa. 

Ajax-Sarkkirannan T0809 -joukkueella oli joukkueet kahdessa sarjassa ja pelejä kertyi yhteensä tusinan verran kolmeen päivään. Paljon muistoja ja arvokkaita oppimiskokemuksia tytöille.

Pelaajat onnistuivat ja menivät taas eteenpäin laajalla rintamalla. Treeneissä tehty perustyö ja opitut asiat löytyvät useammin ja useammin pelitapahtumissakin. 

Pokaalikin tuli jännittävien vaiheiden jälkeen E-10-sarjassa. Pronssiotteluun päästiin palkintona hyvistä peliesityksistä. Aivan mitalipelin loppuhetkillä vastustaja pääsi takaa tasoihin ja päädyimme ensimmäistä kertaa tyttöjen kanssa ratkaisemaan lopputulosta rangaistuspotkuilla. Turnauksen parhaana maalivahtinakin palkittu Venla otti meille etulyöntiaseman torjumalla ensimmäisen laukauksen. Kun meillä jokainen laukoja pisti vakuuttavasti kovaa tolpan juureen, pääsimme mitalien makuun ja nostelemaan pokaalia. Tytöt ansaitsivat tämän laadukkaiden esitysten jälkeen.

Myös F-9-sarjassa meno oli koko viikonlopun sellaista, mitä pitää ollakin. Itseluottamuksella, omaa parasta näyttäen sekä hyvällä keskittymisellä menimme jokaiseen peliin, minkä seurauksena paljon hienoja tuloksia ja suorituksia. 

 

Linkki pronssiotteluun (YouTube)

----------

Terkuin
-Toni-