Futsal Naiset Kakkonen, tiukka vääntö

28.1.2018


Su 28.1. klo 10.00 Ajax - FC Uleåborg Zemppiareena 2.

Ajax:n naisten joukkue kävi tiukan taiston sunnuntaiaamuna Zemppiareenalla. Vastassa ollut FC Uleåborg oli odotetun kova. 

Ottelu eteni varsin tasaisissa merkeissä. Ja oli alusta loppuun saakka tiukkaa vääntöä. Maalinteon aloitti Laura Niemelä ensimmäisen jakson puolivälin tienoilla. Vierasjoukkue nousi tasoihin vielä ennen jakson loppua. Tasoitusmaali syntyi vapaapotkusta. Tauolle mentäessä tilanne oli 1 - 1 lukemissa.

Toisen jakson alkuminuuteilla Oululaisjoukkue kampesi itsensä johtoasemaan erikoistilanteen jälkimainingeissa. Jakson puolivälissä Laura oli taas asialla ja tasoitti tilanteeksi 2 - 2. Muutama minuutti ennen loppua FC Uleåborg onnistui vielä kertaalleen maalinteossa, eikä Ajax pystynyt tähän enää vastaamaan. Näin pisteet menivät vierasjoukkueen matkaan.

Harmittavasta tappiosta huolimatta ottelusta jäi valmennukselle suhteellisen positiivinen kuva. Kaikki joukkueen pelaamat ottelut ovat olleet tähän saakka hyvää tekemistä. Eikä tämäkään ottelu tuonut poikkeusta. Yhtään helppoa ottelua ei ole ollut, tästä kertoo joukkueen maalierokin 21-21. Puolet otteluista on kammettu voitoksi ja toinen puolikas on jääty niukasti tappion puolelle. 

Seuraavaksi joukkue matkaa Tornioon sunnuntaina 4.2. TP-47/2 joukkueen vieraaksi.