Futsal Naiset Kakkonen, maalijuhlaa

7.1.2018

Su 7.1.2018 klo 10.00 Ajax - HauPa/T18 Urheilutalo.

Sunnuntai aamuna Ajax:n Naiset pääsivät ensikertaa emännöimään kotipeliään Urheilutalolle. Onneksi mukana oli osaava toimitsijatiimi, joka sai ajanottolaitteen ja tulostaulun toimimaan, vaikka ottelupaikalta ei löytynyt osaavaa henkilökuntaa opastamaan laitteen käytössä.

Itse ottelusta tuli maalirikas, kun kentällä oli kaksi joukkuetta, jotka kumpikin halusivat ehdottomasti voittaa ottelun. Lisäksi molemmat joukkueet pelasivat aika hyökkäävällä taktiikalla. Maalinteon aloitti HauPa ja tilanne olikin 10 minuutin kohdalla jo 0 - 2 vierasjoukkueen hyväksi. Ajax kiri jakson viimeisellä kympillä tasoihin ja tauolle mentiin 2 - 2 lukemin.

Toisella jaksolla Ajax siirtyi 3 - 2 johtoon, mutta HauPa kipusi rinnalle hetken kuluttua. Mutta kun hyökkäyspelistä oli kyse, niin maalitehtailu jatkui. Välillä Ajax karkasi jo 5 - 3 johtoon, mutta jälleen HauPa kuroi eron kiinni ja iski tilanteen tasanumeroihin 5 - 5. Sanonta kolmas kerta toden sanoo ei taida pitää paikkansa, koska kolmaskaan johtoasema ei riittänyt vaan vastustaja tuli jälleen takaa rinnalle. 6 - 6 lukemissa mentiinkin 38 minuutille saakka. Se oli kotijoukkueen tähtiminuutti pelissä. Kaksi maalia peräjälkeen ja loppu tiukasti puolustaen. Peli paketissa ja pisteet kotiin 8 - 6 tuloksella.

Nyt alkoi näkyä ensiimmäistä kertaa tällä kaudella riittävää pelirohkeutta hyökkäyspäässä, mikä johtikin lukuisiin maalipaikkoihin. Toki maalinteossakin onnistuttiin useamman pelaajan voimin. Pakkina pelannut Elisa Pihlaja latoi hattutempun ja taisi tehtailla samalla enemmän maaleja kuin koko viimekaudella yhteensä.

Seuraava ottelu su 21.1. klo 14.00 NalliSportissa. Vastassa tuolloin sarjan kärkikastiin kuuluva TP-47. 

Tervetuloa kannustamaan!