Futsal Naiset Kakkonen, taisteluvoitto

10.12.2017

Su 10.12.2017 klo 14.00 Ajax - ToJK Zemppiareena 1.

Kolmannessa ottelussaan Ajax kohtasi vierailevan ToJK:n. ToJK oli kerännyt aiemmista otteluistaan 6 pistettä ja oli niukasti Ajax:n yläpuolella sarjataulukossa.

Ottelusta muodostui tiukka taisto sarjapisteistä. Joukkueet onnistuivat maaliteossa vuoronperään. Taukolukemat tasan 2 - 2 kuvaavat hyvin ottelun tasaisuutta. Ajoittain molemmat joukkueet esittivät hienoja syöttökuvioita, joiden seurauksena vastustajan maalivahtia päästiin koettelemaan.

Lopulta pidemmän korren korjasi kotijoukkue, kun loistavalla pelivireellä matkassa ollut Viivi Kettunen iski 36 minuutilla taululle 4 - 3 numeroihin johtaneen osuman. Ajax:n puolustus piti päätössummeriin saakka ja tätä osumaa vierasjoukkue ei onnistunut enää kuittaamaan.

Pisteet siis kotiin 4 - 3 lukemin. Taisteluilme ja asenne on edellisten otteluiden tapaan kohdillaan. Hieman toki jäi vielä parannettavaakin seuraaviin otteluihin. Ajoittaisesta pallonhallinnasta huolimatta kaivataan lisää päättäväisyyttä, rohkeutta ja rauhallisuutta pelinrakenteluun. Välillä tuntuu olevan liian kiire johonkin.

Joukkueen otteluissa alkaa nyt joulutauko. Seuraava ottelu 7.1.2018 klo 10.00 ja paikkana Urheilutalo, Oulu. Ajax isännöi tuolloin HauPa/T18 joukkuetta.

Tervetuloa kannustamaan!