Futsal Naiset Kakkonen

3.12.2017

Su 3.12.2017 klo 9.30 HauPa - Ajax Urheilutalo.

Kuukauden pelitauon jälkeen Ajax:n naiset matkasivat Oulun Urheilutalolle HauPa:n vieraaksi. Vierasjoukkue lähti otteluun hyvällä sykkeellä. Ottelusta muodostuikin kahden joukkueen kiivas taisto sarjapisteistä.

Molempien joukkueiden maalivahdeilla riitti töitä, kun hyökkäykset soljuivat kentän molempiin päihin. Ilman maalivahtien loistopeliä maalilukemat olisivat voineet olla runsaammat kuin mitä lopputulos näyttää.

Ajax siirtyi 0 - 1 johtoon ensimmäisen jakson päätössummerin soidessa. Laukaus oli lähtenyt liikkeelle aiemmin ja päätyi maaliin summerin soidessa. Näin ollen tauolle päästiin johtoasemassa. Ensimmäinen jakso meni Ajax:n hallitessa peliä hienoisesti.

Toisen jakson alussa vierasjoukkue siirtyi 0 - 2 johtoon. Tästä alkoi HauPa:n hurja takaa-ajo, joka tuottikin tulosta muutaman minuutin kuluttua pienoisen vaihtosählingin myötävaikutuksella. HauPa oli toisella jaksolla hallitsevampi osapuoli ja onnistui maalinteossa vielä kahdesti. Ajax yritti vielä hakea lopussa tasoitusmaalia ilman maalivahtia pelaten, mutta se ei tuottanut tällä kertaa tulosta. Lopputulos 3 - 2 HauPa:n hyväksi.

Ajax:n taisteluilme ja peliesitys oli tappiosta huolimatta lupauksia herättävä. Hieman lisää treeniä alle ja seuraavissa otteluissa vastustajat ovat vieläkin ahtaammalla.

Seuraava ottelu su 10.12.2017 klo 14.00 Zemppiareenalla. Silloin nähdään Ajax:n ja ToJK:n taisto sarjapisteistä.

Tervetuloa kannustamaan!