Futsal kauden avaus

3.11.2017

Pe 3.11. klo 20.30 Ajax/2 - Ajax Kempelehalli.

Ajax:lla on Naisten Kakkosessa kaksi joukkuetta. Toinen joukkueista on B-ikäisten joukkue (Ajax/2). Perjantain myöhäisilllan sarja-avauksessa joukkueet asettuivat toisiaan vastaan. Ottelusta muodostuikin varsinainen jännitysnäytelmä.

Kesän jäljiltä futsalia ei ole vielä ehditty kovinkaan paljon treenata. Se näkyikin varsinkin ottelun alussa hienoisena epävarmuutena ja tuntuman puutteena. Kentällä nähtiin myös paljon hyviä suoritteita ja niiden määrä tuleekin varmasti lisääntymään kauden edetessä.

Ottelussa oli vauhtia, vaarallisia tilanteita ja maalintekopaikkoja molemmilla joukkueilla. B-tyttöjen joukkue pystyi pidempiin pallonhallintajaksoihin kuin vastustajansa, joka yritti hyökätä välillä liiankin innokkaasti. Ottelu pysyi jännittävänä loppuun saakka. Ottelun lopussa Ajax/2- joukkue haki tasoitusmaalia pelaten ilman maalivahtia, mutta ei onnistunut. Näin ollen ottelun vei nimiinsä Ajax- joukkue lukemin 2 - 3 (0 - 1). Ottelun maaleista vastasivat Annika Kyröläinen, Ruusa Pirkola ja Emmi Hanhineva.

Seuraavaksi Ajax/2- joukkue matkaa Tornioon la 11.11. ja kohtaa siellä ToJK:n klo 17.30. Ajax- joukkueella on puolestaan edessä kuukauden mittainen harjoitusrupeama. Joukkueen seuraava ottelu su 3.12. klo 9.30 Urheilutalolla ja vastassa silloin HauPa.