Naiset Kolmonen

3.7.2017

Su 2.7.2017 klo 16.00 Ajax - FC Santa Claus AC Sarkkiranta tekonurmi.

Ottelu pelattiin kesäisissä olosuhteissa TU16 PM-turnauksen otteluiden välissä. Tekonurmen viereisessä rinteessä oli mukavasti katsojia paikalla. Täytyy myös mainita, että kioskista löytyi jopa jäätelöä.

Ottelu alkoi selkeässä kotijoukkueen hallinnassa. Ajax loi tilanteita vierasjoukkueen maalille ja onnistui pitämään palloa. Kaikki näytti hyvältä. 12 minuutin kohdalla Hanna Lauri laukoi pallon maaliin ja Ajax siirtyi 1 - 0 johtoon. Maalintekopaikkoja oli paljon tästä eteenkin päin, mutta kun ei mene, niin ei mene. Jakson lopussa FC Santa Claus sai hieman kiinni ottelun juonesta ja onnistui tekemään tasoitusmaalin viimeisellä minuutilla. Tauolle 1 - 1 tilanteessa.

Toinen jakso jatkui selkeässä kotijoukkueen hallinnassa. Maaleja joukkue ei kuitenkaan lukuisista paikoistaan onnistunut tekemään. Ainoa maaliin päättynyt läpiajo oli linjatuomarin tulkinnan mukaan paitsio. Näköjään tämä alkaa tulla jo tavaksi, kun edellisenä päivänäkin kävi samoin. Ajoitus siis piirun pielessä, eli korjataan tämä ja ollaan jatkossa vahvempia. Liekkö kotijoukkueen maalivahdille tullut yhtäkään torjuntaa toisella jaksolla. Ja niin vain kohtalo puuttui jälleen peliin. Kun et itse tee paikoistasi maaleja niin vastustaja tekee. Ottelun viimeisellä minuutilla vierasjoukkue nakkasi kukkupallon kotijoukkueen kenttäpuoliskolle ja heidän pelaajansa ehti ensimmäisenä palloon ja nosti sen vastaantulleen maalivahdin yli verkon perukoille. Tuloksena karvas 1 - 2 tappio. 

Kevätkierros on nyt takana ja joukkue keskittyy harjoitteluun ja pitääpä pienen kesälomatauonkin. Käytännössä joukkue on hallinnut miltei kaikkia kevätkierroksen otteluita, mutta pistepotti vain ei ole karttunut. Jatkossa hallinta pitää pystyä viemään myös onnistuneeseen viimeistelyyn asti. 

Seuraava ottelu 13.8. klo 13.00 Sarkkirannan nurmella. Vieraana silloin RoPS/2 joukkue.

Tervetuloa kannustamaan.