Ajankohtaista

Ajax-päivä ja Suomen peli keräsivät mukavasti väkeä viileästä säästä huolimatta.
Poliisiviranomainen suoritti arvonnan Ajax-Sarkkirannan toimistolla.
Suomi-Hollanti Sarkkirannassa to 6.7 klo 14.00!!!
Norja varmisti jo lohkovoittonsa.
PM-peli urakka kaikin puolin hienosti liikkeelle.
Sarkkirannassa nähdään heti huippuottelu!
Juhlavuoden juttusarja on 12 osainen matka Ajax-Sarkkirannan seurahistoriaan, mutta myös nykyhetkeen sekä tulevaisuuteen. Lisäksi saadaan kosketusta seuran ja jalkapallon merkitykseen. Matkaa tehdään henkilöhaastattelujen kautta. Haastateltavat henkilöt ovat tavalla tai toisella olleet mukana, tai ovat edelleen mukana Ajax-Sarkkirannan toiminnassa. 20:een vuoteen mahtuu monta mielenkiintoista tarinaa. Tervetuloa mukaan.
Tytöt kaatoivat kilpasarjan finaalissa ONSsin 2-0!
Peli-iltojen jatkot toteutetaan heinäkuun lopulla ja elokuun alussa!
Isäntä Ajax-Sarkkiranta vei Ajax cupin 11v11-kilpasarjan, 8v8-kilpasarjan voitto matkasi Kuopioon.
Jatkot järjestetään 7.7 Köykkyrissä. Ajax-Sarkkiranta frisbeegolf kilpailun parissa!
P04 joukkueen vastuuvalmentaja Mikko Väänänen ja pelaaja Joona Lohela ennakoivat viikonlopun koitoksia.
Ensi vuonna uudestaan!
Maalin teossa on WBA-leirillä erittäin vahva painopiste. Shooting game!
Jack Collison ja Scott Baines Ajaxin ja Pallokarhujen valmentajien tentattavana.