Paikkana Santamäkitalon sali torstaisin klo 18.00-19.00
Kiitos hakemuksista. Olemme yhteydessä hakijoihin 18.9 koulujen kanssa pidettävän palaverin jälkeen.
Kotiintuomisina hopeaa!
Seuran ylimääräinen kokous pidetään 14.9.2017 Kempeleen palloiluhallin tiloissa. Asialistalla hallihankekatsaus sekä seuran käyttösitoumukset.
Juhlavuoden juttusarja on 12 osainen matka Ajax-Sarkkirannan seurahistoriaan, mutta myös nykyhetkeen sekä tulevaisuuteen. Lisäksi saadaan kosketusta seuran ja jalkapallon merkitykseen. Matkaa tehdään henkilöhaastattelujen kautta. Haastateltavat henkilöt ovat tavalla tai toisella olleet mukana, tai ovat edelleen mukana Ajax-Sarkkirannan toiminnassa. 20:een vuoteen mahtuu monta mielenkiintoista tarinaa. Tervetuloa mukaan.
Pelipiste palvelee Kirkonkylän yhtenäiskoulun ministadionilla la klo 10-14.
Kiitoksia vastauksista. Kysely jäsenistölle on luvassa tämän syksyn aikana.
P04 ja P06 sarjoissaan mestareiksi
T12 (tytöt 2012-syntyneet) ei käynnisty vähäisen pelaajamäärän vuoksi.
Ratkaisevasta vihjeestä on luvassa palkkio!
Tervetuloa nauttimaan pikkujunnujen futiksesta lauantaina klo 09-17.
Uudet joukkueet alottavat myös toimintansa!
Toimiston lomat (10.7.2017)
Henkilökunnan loma-ajat ja tavoitettavuuden näet täältä
Hyvähenkisen kisan voitto matkasi Ouluun.