Vaikutathan myös liittymällä kannustajiin vuoden 2017 osalta.
Tervetuloa mukaan!
Kotiinviemisiksi 43:n mitalin potti!
Oulun Kahvipaahtimo Oy tuottaa ensiluokkaista Ajax-kahvia!
Uutisesta löydät kaikki palkitut ja linkin päättäjäisiin kuvina!
Yhdysvalloissa oman joukkueen pelaajat, vastustajat ja media kehuvat kilpaa nuorta suomalaista.
Ratkaisevassa pelissä VPS kaatui selkeästi 3-0!
Juhlavuoden juttusarja on 12 osainen matka Ajax-Sarkkirannan seurahistoriaan, mutta myös nykyhetkeen sekä tulevaisuuteen. Lisäksi saadaan kosketusta seuran ja jalkapallon merkitykseen. Matkaa tehdään henkilöhaastattelujen kautta. Haastateltavat henkilöt ovat tavalla tai toisella olleet mukana, tai ovat edelleen mukana Ajax-Sarkkirannan toiminnassa. 20:een vuoteen mahtuu monta mielenkiintoista tarinaa. Tervetuloa mukaan.
Yhteistyökumppanimme H2O Zempin kautta saat mm suut makiaksi
Vastausaikaa lokakuun loppuun saakka
Toiminta starttaa kouluilla viikolla 40-41!
Tule mukaan tavoitteelliseen joukkueeseen!
2016-2017 pilotoitu moderni valmennuskoulutus toteutuu nyt entistä vahvempana!
Hallihanke etenee (14.9.2017)
Seuran ylimääräinen kokous pidettiin 14.9.2017. Seura jatkaa vahvasti hallihankkeen maaliin viemisessä.