Valmentajakerhossa ennätysmäärä osallistujia!
Seuraa joukkueen otteita YouTubessa!
55 joukkuetta tarjosi hienoja esityksiä viikonlopun aikana.
Pääsimme viimemetreillä isompaan saliin, joten varsijoille kannattaa vieläkin ilmoittautua!
Voit jatkossa pakata ostoksesi Ajax-Sarkkiranta kassiin ja tukea sitä kautta seuran junioritoimintaa!
Turnaus laajenee pikkujunnujen kesän kohokohdaksi! Sarkkirannan kentillä pelataan 29.6-1.7.2018.
Juhlavuoden juttusarja on 12 osainen matka Ajax-Sarkkirannan seurahistoriaan, mutta myös nykyhetkeen sekä tulevaisuuteen. Lisäksi saadaan kosketusta seuran ja jalkapallon merkitykseen. Matkaa tehdään henkilöhaastattelujen kautta. Haastateltavat henkilöt ovat tavalla tai toisella olleet mukana, tai ovat edelleen mukana Ajax-Sarkkirannan toiminnassa. 20:een vuoteen mahtuu monta mielenkiintoista tarinaa. Tervetuloa mukaan, vielä kerran.
Tervarit Juniorit ry mukaan halliyhtiöön
Tomin sarjaan kuului mm koko ikäluokan paras aika pujottelussa!
Joulukalenterissa julkaistaan Ajax-Sarkkiranta aiheisia kuvia vuosien varrelta.
Haku kevään jaksolle avautuu ma 4.12 klo 12.00 sivuillamme!
Kohteena West Bromwich Albion, Nottingham Forest ja Cambridge United.
Juhlavuoden juttusarja on 12 osainen matka Ajax-Sarkkirannan seurahistoriaan, mutta myös nykyhetkeen sekä tulevaisuuteen. Lisäksi saadaan kosketusta seuran ja jalkapallon merkitykseen. Matkaa tehdään henkilöhaastattelujen kautta. Haastateltavat henkilöt ovat tavalla tai toisella olleet mukana, tai ovat edelleen mukana Ajax-Sarkkirannan toiminnassa. 20:een vuoteen mahtuu monta mielenkiintoista tarinaa. Tervetuloa mukaan.
Ajax-Sarkkiranta ry osallistuu Kempeleen kunnan järjestämään sankarivainajien muistotilaisuuteen ja seppeleen laskuun Kempeleen hautausmaalla 6.12.2017.
Tervetuloa tutustumaan Liikuntakeskus Zempin tiloihin. Ohjelman löydät jutun yhteydestä.