Ajankohtaista

Ajax-Sarkkiranta ry on saanut avustuksen Eija Ja Veikko Lesosen Säätiöltä. Avustus on suunnattu vähävaraisten perheiden lasten harrastustoiminnan tukemiseen. Säätiö tukee Pohjois-Suomen alueen lasten- ja nuorisokasvatukseen liittyvää toimintaa.
Haemme seuraamme päätoimista juniorivalmennuspäällikköä. Valmennuspäällikkönä hän tulee vastaamaan mm. seuran valmennustoiminnan ja valmennus- linjan suunnittelusta, kehittämisestä ja toteuttamisesta.
Kiitos kaikille jo äänensä antaneille! Pidetään kärkipaikka myös jatkossa!
9.5.2015 Sarkkirannan urheiluksekus
Äänestys kestää 15.12. asti, minkä jälkeen Arina valitsee n. 15-20 seuraa mukaan ensi vuodelle Kannustajat yhteistyöhön. Äänestyksessä on mukana reilut 40 yhdistystä/seuraa ympäri Pohjois-Suomea.
Ajax:ssa otetaan käyttöön jäsenkortti. Jäsenkortilla saa mm. etuja seuran yhteistyökumppaneilta.
Ajax etsii toimintaansa valmentajia
Uudet pelaajat ovat tervetulleita! Rohkeasti yhteys valmentajaan tai joukkueenjohtajaan ja mukaan toimintaan.
La 27.9. klo 13.00 Ajax-OsPa - FC YPA Sarkkiranta urheilukenttä!