Ajankohtaista

Viereiselle palstalle on lisätty logot tutustumista varten. Muista rekisteröityä, jotta pääset kerryttämään seuran bonuksia.
Ajax-Sarkkiranta järjestää yhteistyössä valioliigaseura West Bromwich Albionin sekä FDS:n kanssa kesäkuussa 2015 jalkapalloleirin 2005-1999 syntyneille tytöille sekä pojille. Hae mukaan leirille!
Kovasti odotettuihin kesän jalkapallokouluihin ilmoittautuminen on avattu. Kaikki yli 3-vuotiaat lapset mukaan liikkumaan.
Seuran sääntömääräinen vuosikokous pidetään 10.3.2015 klo 18:00 alkaen harjoitushallilla (Kempeleen palloiluhalli oy, Kurikkahaantie 7, 90440 Kempele). Sääntömääräisten asioiden lisäksi asialistalla myös seuran sääntöjen uudistaminen.
Ajax-sarkkirannan valmennuspäällikkönä on aloittanut helmikuun alussa Arto Jalasvaara. Seura ja pelaajat toivottaa uuden valmennuspäällikön tervetulleeksi ja odottaa innolla ideoita toiminnan kehittämiseen.
Seuran kehittämis- ja keskusteluilta pidetään to 5.2. klo 18 alkaen Linnakankaan koulun ruokasalissa. Tervetuloa vaikuttamaan seuran toimintaan ja luomaan lapsille parempaa harrastusympäristöä.
Seuratuotteet! (26.1.2015)
Seuran logolla varustettuja tuotteita nyt saatavilla!
Kolmatta kautta harjoitteleva ja pelaava tyttöjen T04-05 -joukkue kaipaa kipeästi vahvistusta valmennustiimiin.