Ajankohtaista

Arttu Kauppinen on Ajax-Sarkkirannan uusi toiminnanjohtaja ja halliprojektihenkilö. Arttu aloitti työssään heti 1.6 alkaen.
Su 17.4.2016 KPV - HauPa/Ajax YJ1 Santahaka.
Tarjolla kesätyötä, olisitko sinä kaipaamamme henkilö? Seuramme on mukana työllistämässä nuoria.
Seuran kevätkokous pidettiin 31.3.2016 klo 18.00 Palloiluhallin kahviossa.
Ajax-Sarkkiranta ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään 31.3.2016 klo 18.00 alkaen harjoitushallilla (Kempeleen palloiluhalli oy, Kurikkahaantie 7, 90440 Kempele)
Naisten treenit! (14.2.2016)
Ajax-Sarkkiranta on mukana järjestämässä Pusta&Pampa-futisseikkailua Kempeleessä huhtikuussa.
Ilmoittautuminen Ajax-Sarkkirannan WBA-futisleirille on avattu.
Kesäkuun -04-turnauksessa nähdään mukana Valioliiga-akatemian vauhtia.
Eero Markkanen vieraili Ajax Sarkkiranta P06 joukkueen harjoituksissa
B-tytöissä vielä kesällä pelannut Teija Raipalo lähti loppukesästä vaihto-oppilaaksi Italiaan. Kansainvälinen laji kun kyseessä, niin pelaaminen jatkuu. Teijan kuulumiset Italiasta...
Kiitos kaikille seuraa äänestäneille!
Patrik Neitola, Tuomas Rautio, Lauri Tervo, Riku Anttila ja Eeli Sanaksenaho saivat kutsun Palloliiton kymppileirille.